De ce refuză Antonia să mai apară la televizor: „Mă enervează un lucru la mine”

Antonia (32 ani) a crescut în America până la majorat, acolo unde a și început să fie interesată să facă muzică și să cânte. După ce a revenit în țară, artista a evitat să apară la televizor din cauza tracului pe care îl are în fața camerelor de filmat. În schimb, cel mai bine se simte pe rețelele sociale unde le poate povesti fanilor în mod relaxat și deschis.

Invitată la podcastul produs și găzduit în exclusivitate de canalul de Youtube Happyfish „Aproximativ discuții”, cu Gojira, Antonia a explicat care este motivul pentru care nu apare atât de des la televizor: „după toți anii ăștia, pentru că am trauma asta (…)”.

Vezi video:

Poți urmări podcastul integral pe YouTube.

Cum a fost pentru artistă să locuiască în America

Antonia a crescut în Utah și Las Vegas de la șase până la 18 ani. Pentru celebra cântăreață, a fost una dintre cele mai frumoase perioade din viața ei: „știam deja limba engleză din România. M-am integrat destul de ușor acolo, mi-am făcut prieteni, începusem să fiu interesată și de muzică, să cânt. Chiar îmi amintesc cu bucurie de toată acea perioadă”, a declarat ea într-un interviu pentru Viva.ro.

„La școală era bine, îmi plăcea, dar nu eram deloc fan matematică! (râde) Îmi plăceau mult limba engleză, literatura, orice avea legătură cu muzica. Am avut mulți prieteni, cu unii dintre ei țin legătura și acum (mai ales cu cei de la liceu). Cred că ce am preluat din societatea americană sunt relaxarea, optimismul. Mi-a displăcut mult bullying-ul (și eu m-am confruntat cu el), dar și faptul că mulți aveau arme pe care le foloseau de la vârste mici. De aceea, părinții meu erau super stricți cu programul meu, cu cât timp aveam voie în oraș, la petreceri”, a mai povestit vedeta pentru sursa citată.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter