De ce poartă Kristen Bell mănuși la piscină

De Mădălina Manole, pe
Kristen Bell poartă mănuși la piscină pe care le asortează întocmai cu costumul de baie și ochelarii de soare. Îndrăgita actriță recurge la acest gest dintr-un motiv cu totul și cu totul ciudat.

Dax Shepard, soțul actriței Kristen Bell, a postat pe conturile de socializare o fotografie în care aceasta apare la piscină, în costum de baie, cu pălărie și ochelari de soare și…surpriză: cu mănuși în mâini. Așa cum era de așteptat fanii și prietenii virtuali au cerut lămuriri în ceea ce privește vestimentația nonconformistă pentru piscină.

Ei bine, dacă ați crede că este vorba de un nou trend, de o joacă sau de o extravaganță a actriței, iată că nu este nici pe departe așa. Kristen Bell are o fobie și nu suportă să i se încrețească degetele de la apă, cu atât mai mult cu cât iubește să înoate și-i place să petreacă mult timp în piscină.

De ce poartă Kristen Bell mănuși la piscină

În plus, Kristen Bell a explicat: „Nu vreau să ating pe cineva când am buricele degetelor încreţite, dar nici să fiu atinsă de cineva cu pielea încreţită de la apă, fiindcă mi se întoarce stomacul pe dos. Dacă sunt cu copiii în piscină şi întind mâinile spre mine fiindcă nu se descurcă la înot, eu trebuie să le răspund cu căldură. Prietena mea mi-a recomandat să port mănuşi. Iar pentru mine funcţionează şi nu mă simt ruşinată”, – a dezvăluit Kristen în revista USA Today.

Citește și – Cum arată astăzi fetele din trupa t.A.T.u. Făceau furori în urmă cu aproape 20 de ani

Citește și – Tatăl lui Kanye West are cancer de prostată

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter