De ce nu mănâncă Anca Țurcașiu carne și lactate. „Este un mod de viață”

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 27 octombrie 2021, 12:47

Anca Țurcașiu arată impecabil la cei 51 de ani ai săi. 31 dintre aceștia, actrița nu a mâncat carne. Invitată în emisiunea „Vorbește Lumea”, Anca a vorbit despre regimul ei alimentar.

De ce nu mănâncă Anca Țurcașiu carne și lactate. „Este un mod de viață”

„N-am fost o carnivoră de fel. Nu a avut legătură cu a fi mai sănătoasă sau a arăta într-un fel. Este un mod de viață această alimentație, dar eu nu dau sfaturi nimănui. Fiecare are anumite pofte, anumite plăceri. Mănânc din când în când pește. Mi-am dat seama că nu-mi place carnea și am renunțat la ea”, a spus Anca.

„Mâncam doar ce puteam alege de pe masă fără carne, pentru că nu-mi plăcea. Ulterior s-a dovedit că analizele mele erau foarte bune și am mers pe drumul ăsta și mă simt foarte bine. (…) Aș vrea să dau timpul înapoi, să mănânc carne dimineața, la prânz și seara și să văd care-i diferența. Este imposibil”, a continuat.

„Știu că sunt într-o formă bună pentru că este important să avem grijă de minte, de suflet și de corp. Mă gândesc în fiecare zi să mănânc sănătos, să am grijă de mine, să fac puțin sport”, a completat.

„Nu poftesc. Am un mod de a vedea lucrurile prin care-mi spun că acel aliment nu mai există de mâine. Când am renunțat la lactate a fost foarte complicat pentru că mâncam brânză cu brânză, a fost foarte greu. Acolo a fost o problemă de ordin medical, o inflamație articulară de care am scăpat renunțând la lactate. Nu au fost bune pentru mine”, a mai spus.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Anca Țurcașiu, în bikini la 50 de ani. Cât de bine arată! Cum se menține în formă?

Anca Țurcașiu, acuzată că a exagerat cu operațiile estetice. Cum arată acum?

Anca Țurcașiu a spus cum i s-a schimbat viața în 2020, după un divorț pe timp de pandemie

„Trebuie să ai o putere și o determinare foarte mare. (…) Te gândești că acel lucru nu mai există și că faci un lucru bun pentru tine”, a adăugat.

„Am o singură masă mai consistentă, la care mănânc o salată bogată, cu de toate. Am grijă să am în frigider câte puțin din toate, legume, semințe și ton sau alt pește. Prepar la prânz un castron mare de salată. Durează zece minute. În rest, mă descurc cu alte gustări, fructe, etc.”, mai spunea Anca în trecut.

În plus, actrița mănâncă la ore fixe. „Mâncare multă, la ore fixe. Mic dejun consistent, gustare la ora 11:00, masa de prânz la 13:00 – 14:00, gustare la 16:00 și ultima masă la 17:00. Mănânc 5 mese pe zi. Orice medic îți spune: mănânci și slăbești. Dar, trebuie să știi ce să mănânci, cât să mănânci și cum. (…) Nimic prăjit, nimic gras, nimic dulce, nimic sărat. Am eliminat complet grăsimile. Cașcavalul și telemeaua nu mai există pentru mine”, a completat atunci.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter