De ce nu mai poate rămâne Anca Serea însărcinată. Prezentatoarea TV are 6 copii

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 14 decembrie 2021, 11:31

Anca Serea (40 de ani) este mama a șase copii. Prezentatoarea și solistul Adi Sînă (43 de ani) au doi fii și două fiice, Noah (8 ani), Ava (6 ani), Moise (4 ani) și Leah (2 an). În trecut, Anca a fost căsătorită cu omul de afaceri Filip Poplingher, care, în urma luptei cu leucemia, s-a stins din viață la doar 36 de ani. Din mariajul cu acesta, Anca mai are doi copii, un fiu și o fiică, David (19 ani) și Sara (13 ani).

De ce nu mai poate rămâne Anca Serea însărcinată. Prezentatoarea TV are 6 copii

Recent, prezentatoarea TV a vorbit despre o șaptea sarcină. „N-aș mai putea să țin o sarcină, pentru că este bine-cunoscută anemia [mea]. Momentan nici nu am susținerea medicului, dacă ar fi să fie, dar în viitor nu se știe. Ne mai dorim copii”, a spus Anca Serea la Antena Stars.

„La noi nu a fost nimic programat niciodată, așa că nu pot să mă pronunț deocamdată în nicio direcție. Dacă va fi cazul va fi, dacă nu, Slavă Domnului, avem 6 copii. Nu ne facem nicio problemă”, a mai spus.

Prezentatoarea TV este deschisă către adopție. „Cred cu tărie că este cel mai frumos gest pe lume să salvezi viața unei mogâldețe care, fără vină, se află într-o situație pe care nimeni nu și-ar dori-o… Păstrez acest gând pentru mine deocamdată”, mai explica Anca în iulie 2020.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Anca Serea a plecat în vacanță la Viena cu trenul. „Este un drum destul de greu”

Adrian Sînă a avut coronavirus: „Au fost două săptămâni grele și pentru mine și pentru Anca”

Anca Serea nu a avut mereu încredere în ea: „Puține persoane știu cum mă simțeam”

„Eu mă confrunt cu o anemie severă încă din tinerețe, dinainte să-l nasc pe David, de pe la 19 ani, când mi-am făcut și primele investigații din cauza unor menstruații abundente. Aveam amețeli frecvente, stare de slăbiciune. Eu nu am făcut tratamente susținute și nici cură de fier, decât în perioada sarcinilor sau când trebuia să nasc”, a declarat Anca Serea în trecut pentru OK! Magazine.

„Cu trecerea timpului, cu nașterile multiple, starea asta de anemie s-a acutizat, dar niciodată nu a fost așa grav ca anul trecut (n.red. – 2020), erau doar momente izolate. Acum sunt ok, dar atunci aproape că am căzut din picioare. Mi-am făcut toate investigațiile: RMN, endoscopie, colonoscopie, tot ce se putea, pentru că medicilor nu le venea să creadă că pot să supraviețuiesc cu o valoare atât de mică a hemoglobinei, iar depozitul de fier era infim”, a mai spus atunci.

„Îmi doream să fiu educatoare când eram mică, de aici și dragostea asta pentru copii. Toate vecinele mă rugau să am grijă de cei mici și mă răsplăteau cu o bomboană sau ceva dulce. Dacă este ceva de care îmi e dor din viața dinainte de a avea copii este să dorm. Acest lucru nu prea îl mai fac acum”, mai spunea Anca în decembrie 2020.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter