De ce își ține Prințul Harry mâna în sacou

De Amelia Matei, pe Ultimul update Miercuri, 29 noiembrie 2017, 13:40
Un tic nervos sau un gest intenționat? Experții în limbajul trupului au descifrat semnificația semnului neobișnuit făcut de Prințul Harry.

Da, încă suntem fascinați de inelul cu diamante al lui Meghan Markle, dar la o privire mai atentă vedem că în majoritatea fotografiilor cuplului făcute cu ocazia logodnei, Prințul Harry își ține mâna în sacou.

Iar aceasta nu este prima dată când nepotul Reginei Elisabeta a fost surprins astfel. Gestul s-a repetat și la întâlnirea Prințului Harry cu Prima Doamnă a Americii, Melania Trump, cu ocazia Jocurilor Paralimpice Invictus de la Toronto.

Tracy Brown, expert în limbajul corporal și autor al cărții „Persuasiune: Limbajul trupului și influența discursului”, a descifrat semnificația gestului făcut de fiul cel mic al Prințesei Diana.

„Acest semn este numit Coarnele diavolului și ceea ce oamenii cred este adevărat. Semnul transmite că prințul amenință tot ceea ce este rău. Este un gest de protecție împotriva răului sau a boli”, spune Brown.

De asemenea, poziția mâinii în zona stomacului trădează un nivel înalt de tensiune.

„Semnul arată precum Coarnele diavolului, dar totuși mâna este pe stomac. În cel mai rău caz, ar putea semnifica multă tensiune și nevoia de a-și proteja centrul de bază”, a adăugat Tracy Brown.

Joe Navarro, un alt expert în limbajul trupului are o altă părere. “Poate este vorba despre o comunicare slabă între Harry şi fotografi. Poate a vrut să-şi deschidă jacheta şi s-a răzgândit. Nu cred că este neapărat ceva personal”.

Citește și – Prințul Harry și Meghan Markle, primul interviu după anunțarea logodnei

Citește și – Prințul Harry se va căsători cu actrița Meghan Markle. Povestea incredibilă a inelului de logodnă

Foto – Norhfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter