David Hasselhoff era sex-simbol în Baywatch, însă fiica lui este model oversized

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Joi, 14 decembrie 2017, 10:52
Cu siguranță, toată lumea și-l amintește pe David Hasselhoff, salvamarul sexy și provocator din serialul Baywatch, însă puțini s-ar aștepta ca fiica sa să nu-i urmeze întocmai exemplul la capitolul fizic de invidiat. Este vorba de fiica cea mică a îndrăgitului actor, Hayley  Hasselhoff, care, la doar 25 de ani, are cam multe kilograme în plus

.

Pe David Hasselhoff l-am putut admira și anul acesta în producția cinematografică Baywatch și nu mare ne-a fost surprinderea să-l vedem aproape neschimbat, având în vedere că are 65 de ani. Însă, ce se întâmplă cu fiica cea mică a starului de la Hollywood? Și ne întrebăm cu atât mai mult cu cât exemplu nu este doar tatăl său, ci și sora sa mai mare, Taylor Ann, în vârstă de 27 de ani, actriță și om de televiziune, care se poate lăuda cu un fizic de invidiat.

Hayley  Hasselhoff

Hayley si Taylor Ann Hasselhoff

Hayley și Taylor Ann Hasselhoff

Însă, ca o ironie a sorții, Hayley este celebră, și nu datorită faptului că în copilărie a jucat în Baywatch alături de tatăl său, ci pentru că este unul dintre cele mai mediatizate modele de la Hollywood. Da, ați citit bine, tânăra este model plus-sized pentru diferite branduri, inclusiv de lenjerie intimă, iar recent a fost numită ambasador pentru Pulp Fashion Week Paris, iar în 2014 pentru British Plus Size Fashion Week. În prezent, Hayley Hasselhoff a apărut pe coperta unei reviste de prestigiu din America, în lenjerie intimă și în ipostaze îndrăznețe.

Hayley  Hasselhoff

 

Fiica cea mică a lui David Hasselhoff este foarte mândră de formele sale voluptoase și își dorește să fie un exemplu pentru femeile care nu au încredere în ele și sunt complexate de felul în care arată.

Hayley  Hasselhoff

Citește și – Cum arăta Madonna la 18 ani? Pozele nud cu diva vor fi scoase la licitație

Citește și – Cum arată fiul Ozanei Barabancea. Andrew are 17 ani, a slăbit și atrage toate privirile

Sursă foto: Hepta, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter