Dansez pentru tine: Ştefan Stan, de la Vocea României, pe ringul de dans cu iubita

De Ileana Voicu Ghinea, pe

Câştigătorul concursului Vocea României, Ştefan Stan, a fost protagonistul unui moment special în ediţia de vineri a show-ului Dansez pentru tine.

Împreună cu iubita lui, Ana Maria, vedeta a dansat pe piesa „Love the way you lie”, pentru un caz umanitar. Cei ajutaţi de momentul susţinut de Ştefan Stan sunt Gabriel Ştefănescu şi familia lui. 11 copii au împreună Radu şi Livia Ştefănescu, iar din căsătorii anterioare fiecare dintre ei mai are un copil. Florin, cel mai mare copil, suferă de sindromul Down. În ciuda faptului că sunt foarte muncitori, singurul venit fix al familiei sunt alocaţiile copiilor, iar viaţa de zi cu zi este foarte grea pentru ei.

Cu puţinii bani abia reuşesc să cumpere mâncare, iar pentru a se încălzi, merg cu toţii la pădure şi adună crengi căzute pe jos, cu care apoi fac focul. Nu au apă curentă, iar cei mici se bucură şi atunci când părinţii reuşesc să le mai cumpere câte o hăinuţă, care de cele mai multe ori este din târguri unde se vând lucruri la mâna a doua, explică Libertatea.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter