DANIELA NANE: Secretele unei actriţe matinale

De Viva.ro, pe

„Dacă vrei să-l faci pe Dumnezeu să râdă, vorbeşte-i de planurile tale”, mi-a spus Daniela Nane, deşi fiecare zi a ei începe cu un mic plan: acela de a se trezi la 6.30. Joacă alături de Gérard Depardieu şi Harvey Keitel în „Condamnat la viaţă”, dar viaţa ei e departe de cea a unei dive.
Este actriţă la Teatrul Bulan­dra, joacă în filme, susţine cursuri de actorie pentru copii prin intermediul asociaţiei „Studio Daniela Nane”, la sfârşitul lui aprilie a avut un spec­tacol de muzică şi poezie de dragoste, „Şoaptele inimii”, împreună cu pia­nista Ioana Maria Lupaşcu, este mama unui adolescent, o misiune so­licitantă în sine; iar lista este deschisă.
Vedetele nu sunt prea încântate de shootingurile matinale. Tu nu ai avut nicio problemă. Cu ce baterii funcţionezi?
Eu sunt nevoită să funcţionez. Jobul nu-mi permite să zic „azi mă doare capul, nu pot să lucrez”. Întotdeauna am fost matinală. Nu pierd nopţile, prefer să adorm seara mai devreme şi să mă trezesc dimineaţa. Uneori, când am filmări, trebuie să mă trezesc la 5, ca să pot pleca la 6 de acasă, la 7 intru la machiaj, coafură, costum, ca la 9 să fiu pe platou şi lucrez 12 ore. Acesta e ritmul unui film, nu ai ce face. Mai mult decât atât, trebuie să fii foarte punctual. Dacă îţi vine maşina la 6.20 şi întârzii 5 minute, cel care trebuie luat la 6.35 stă după tine. Nu-i corect, nu-i frumos.
Şi ce faci când îţi scapă lucrurile de sub control? Din afară, s-ar zice că ai un ritm foarte stresant.
Nu e stresant, din fericire pot alege lucrurile pe care vreau să le fac. Când mi-am dat seama că mă obosesc ieşirile seara la petreceri mondene, unde nu făceam nimic, m-am reorga­nizat, am mers doar unde era absolut necesar.
Vezi continuarea pe viva.ro. CLICK AICI!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter