Daniela Gyorfi, calculată cu averea obținută din greu. De ce nu se va căsători niciodată cu George Tal / Exclusiv

De Cristina Manea, pe Ultimul update Duminică, 05 februarie 2023, 22:17

Daniela Gyorfi face dezvăluiri exclusive despre relația cu George Tal și averea obținută din muzică, despre unica lor fiică, Maria, despre carieră și ce se află, de fapt, în spatele vieții unui artist. Aflăm care sunt durerile vedetei și ce traume i-au marcat anii, la FRESH by UNICA.

Astăzi, 1 februarie, veți putea urmări, de la ora 20:00, a doua ediție a emisiunii FRESH by UNICA! Invitata noastră este Daniela Gyorfi, cântăreața care s-a reinventat de nenumărate ori. Dezvăluirile ei sunt uluitoare, iar poveștile despre copilăria săracă și despre moartea mamei sunt spuse cu lacrimi în ochi.

Declarații în exclusivitate am obținut și despre averea Danielei Gyorfi și a lui George Tal. De ce nu se vor căsători niciodată, aflați de la ora 20:00 la FRESH by UNICA!

Daniela Gyorfi, dezvăluiri despre avere și relația cu George Tal

Daniela Gyorfi, în vârstă de 54 de ani, este o apariție controversată în showbiz-ul autohton de mai bine de 30 de ani. Cu bune, cu rele, ea a mers mereu mai departe și a înfruntat foamea, sărăcia, trădarea și criticile dure.

Cu o forță de neimaginat a trecut peste cumplitele obstacole din viața ei și a câștigat în fața greutăților. Ajunsă într-un punct în care poate spune, cu mâna pe inimă, că este realizată, Daniela Gyorfi vorbește deschis la FRESH by UNICA despre averea pe care o deține și despre relația de 17 ani pe care o are cu George Tal, iubitul ei și tatăl fetiței lor.

Daniela Gyorfi: „Bunurile noastre nu sunt ale noastre, sunt ale copilului.”

„Bunurile comune sunt ale mele! De fapt nu sunt ale mele, sunt ale Măriucăi! Bunurile noastre nu sunt ale noastre, sunt ale copilului. Nu ne întrebăm, pentru că știm amândoi a cui este casa, a cui este mașina, a cui este afacerea. Amândoi am muncit, amândoi muncim și nu se pune problema așa între noi.” a declarat Daniela Gyorfi la FRESH by UNICA.

Daniela Gyorfi a fost săracă și acum știe foarte bine cum să-și protejeze banii pe care i-a câștigat din greu. Risipa nu-și are rostul în viața cântăreței.

„Tot ceea ce facem, facem într-adevăr pentru Maria, dar și pentru noi. Adică eu nu sunt de acord să-i las copilului meu, adică eu să muncesc… Muncesc, dar pentru mine și pentru copil. Îi las copilului că doar n-o să iau nimic cu mine în mormânt.” a specificat Daniela Gyorfi la FRESH by UNICA.

Nu ratați emisiunea FRESH by UNICA în fiecare miercuri, de la ora 20:00, pe www.unica.ro, pagina noastră de Facebook și pe canalul oficial de YouTube!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter