De ce a plâns Daniel Buzdugan pe scenă, la Iaşi

De Unica.ro, pe

Aflat pe scenă, în faţa a 100.000 de oameni, în oraşul său natal, Daniel Buzdugan a izbucnit în plâns. El şi-a explicat reacţia pe Facebook. Iată de ce a plâns Daniel Buzdugan la Iaşi.
Daniel Buzdugan i-a uimit pe spectatorii concertului Radio Zu de la Iaşi când a izbucnit în lacrimi  chiar pe scenă, în momentul când se vorbea despre părinţi.
Buzdugan şi-a explicat reacţia pe pagina de Facebook, simţind că le datorează nişte explicaţii fanilor săi care nu ştiau nimic despre drama lui.
Săptămâna trecută în Săptămâna luminată, pe 9 mai, în timp ce eram în emisie la radio cu Mădălina Ghenea şi Mihai Morar se stingea din viaţă tatăl meu, un om blând şi foarte vesel… Îi mulţumesc Mădălinei pt că a fost alături de mine în primele momente de la aflarea veştii!”, a scris prezentatorul. El şi-a ascuns durerea până vineri seară, când, pe scena de la Iaşi, Mihai Morar a amintit despre părinţi.
În momentul acela mi s-a rupt filmul şi probabil ştiţi … am plâns în faţa a 100.000 de oameni. Îmi pare rău! Nu voiam să ştiţi asta! Eu sunt un produs care vinde fericirea, veselia, nicidecum tristeţea şi suferinţa… Nu am făcut-o în niciun caz pentru publicitate aşa cum au spus unii. Eu nu fac marketing din întâmplările familiei mele! Îmi pare rău că aţi asistat la momentul acela care era doar al meu„, a mai spus Daniel Buzdugan, mulţumindu-le fanilor care i-au trimis mesaje de încurajare.


Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter