Dani Oțil, gelos pe iubita sa, Gabriela Prisăcariu: „Nu-ți mai arăta buricul”

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 14 aprilie 2020, 11:41
Dani Oțil și logodnica sa, Gabriela Prisecariu, locuiesc împreună de ceva vreme, iar acum sunt izolați la domiciliu din cauza restricțiilor impuse de autorități pentru prevenirea răspândirii infecției cu coronavirus.

Dani Oțil se deplasează în fiecare dimineață la locul de muncă pentru a filma matinalul „Neatza cu Răzvan și Dani”, însă chiar și așa cei doi petrec foarte mult timp împreună și coentru a nu se plictisi, aceștia fac fel și fel de glume unul cu celălalt, ba chiar Gabriela Prisăcariu și-a filmat iubitul când gătea gol.

În timp ce Gabriela Prisăcariu filma un live pe contul său de Instagram, Dani Oțil a sărit la gâtul ei și a tras-o de coc, gesturi făcute în glume și cu multă afecțiune, însă care i-au determinat pe fani să-l întrebe pe prezentatorul de televiziune dacă nu cumva este gelos pe logodnica sa: 

„Nu-ți mai arăta buricul” – i-a transmis Dani Oțil iubitei sale în timp ce o ciufulea, care a ripostat haios: „Da, da, știu, prea multă iubire!”, iar replicile fanilor au fost delicioase: Ce să-ți fac Fanii dacă ți-ai luat fotomodel. De ce nu ți-ai luat o măicuță ?(nu e posibil dar puteai să incerci) Si nu te mai chinuiai să-i faci cocul”, – i-a scris un fan pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Pentru barbatii care nu inteleg cat ne chinuim noi ca acel coc sa ne iasa asa…🙄

O postare distribuită de Gabriela Prisacariu 🙈🙊💃🐒 (@gabriela.prisacariu) pe

Citește și – Pepe, probleme financiare. Artistul a fost nevoit să-și închidă afacerile din cauza crizei coronavirus: „S-a pierdut tot”

Dani Oțil și fotomodelul Gabriela Prisăcariu sunt împreună de doi ani, însă prezentatorul de televiziune deja și-a cerut iubita în căsătorie, dar din cauza pandemiei de coronavirus cei doi au amânat nunta.

Citește și – Dani Oțil îi gătește iubitei sale… gol. Cum se distrează cei doi, izolați la domiciliu. FOTO

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter