Dan Negru, primele declarații despre plecarea de la Antena 1

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Marți, 25 ianuarie 2022, 13:39

După 22 de ani la Antena 1, Dan Negru (50 de ani) a devenit realizator al postului Kanal D, deținut în România de Doğan Media International.

Dan Negru, primele declarații despre plecarea de la Antena 1

„Cei mai frumoși ani sunt cei ce vor veni! Mulțumesc pentru toți anii din urmă! Am văzut vorbele frumoase spuse de colegii mei. 🤗 Le mulțumesc! Porecla «regele audiențelor» le-o datorez lor! Ei au făcut posibile toate succesele mele de televiziune și împreună plecăm pe drumuri noi”, a scris Dan Negru pe Instagram.

„Nu căutați vreo urmă de neînțelegere cu cei rămași. N-o să găsiți! Ei rămân prietenii și colegii mei. Lecția de fair-play spune să nu arunci cu pietre în fântâna din care ai băut apă! Există un om căruia îi mulțumesc deplin pentru drumurile mele trecute și viitoare: Valeriu Lazarov, unul dintre fondatorii televiziunii moderne europene”, a continuat.

„Când începeam un proiect nou ne îndemna «să țintim luna». «Și dacă ratați luna, sigur nimeriți o stea!». Anul ăsta se fac 30 de ani de la prima mea legitimație din Radio-Televiziunea Română. Nu-l mai recunosc pe puștiul din fotografie. Dar încă țintesc luna…”, a încheiat mesajul.

„Pasiunile fac viața frumoasă. Am avut șansa ca profesia mea să-mi fie și pasiune, și-n drumurile mele am întâlnit oameni cu aceleași aspirații. Când am intrat în studiourile Kanal D, am găsit oameni la fel de pasionați și am reîntâlnit colegi cu care am construit mari succese de-a lungul anilor. Îi cunosc de o viață și ne leagă aceeași dorință, aceea de a face televiziune. Și, cum o călătorie se măsoară cel mai bine în prieteni, vă propunem să ne împrietenim în călătoria asta. Și vă garantăm că va fi una grozavă!”, a mai declarat Dan Negru, în exclusivitate pentru WOWbiz.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

VIDEO. Fiica Alessandrei Stoicescu, pe pârtia de schi la doar 2 ani și jumătate

Carmen Tănase, despre unul dintre cele mai grele momente din viața ei: „A fost un moment amar”

Ar mai colabora Andreea Marin cu Ștefan Bănică Junior? Ce a răspuns prezentatoarea TV

Dan Negru era vedeta cea mai longevivă din grupul Intact. Prezentatorul TV a început să lucreze la Antena 1 în 1999, după ce a plecat de la TVR 1. A realizat zeci de formate de emisiuni de divertisment și 22 de Revelioane. De-a lungul anilor, Dan Negru a prezentat „Next Star”, „Plasa de Stele”, „Șerifi de România”, „Te pui cu blondele”, la unele fiind și co-autor al formatelor.

Prima emisiune realizată de Negru la Antena 1 a fost „Academia Vedetelor”, apoi „Bate palma” și „Ciao, Darwin” (produse de Valeriu Lazarov). De 15 ani, Dan Negru realizează emisiuni de divertisment în Moldova, la Prime TV, postul lui Vladimir Plahotniuc.

Pentru Prime TV, de-a lungul acestor 15 ani, Dan Negru a prezentat „Vrei să fii miliardar”, „Star Factory”, „Deal or not deal” (pe care o face și în prezent) și „Roata norocului” (care, de asemenea, rulează și acum pe postul Prime TV), informează Pagina de media.

Foto: Instagram; Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter