Dan Bittman, dezvăluiri de ultimă oră despre femeia care-i este alături de 20 de ani

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Luni, 05 noiembrie 2018, 14:42
Dan Bittman a vorbit deschis și sincer despre Liliana Ștefan, femeia care i-a stat alături în ultimii 20 de ani de viață și care l-a făcut tată. Artistul a explicat și motivul pentru care nu au ajuns la altar, dar și ce planuri au în acest sens.

Dan Bittman, în vârstă de 56 de ani, a vorbit despre pasiunile sale din tinerețe, dar și despre mama copiilor săi: „Mănânc mult, sunt pofticios, dar trebuie să mai pun şi frână. Nu sunt un tip care face figuri, dacă îmi faci o friptură bună nu refuz pentru că la mine în zonă mai tot timpul se găsesc prieteni care vin la grătare. Acasă găteşte Liliana, face de la faimoasele şniţele până la sărmăluţele bunicii.(…) În tinerețe trăgeam cu arcul, mergeam la vânătoare. Nu mai merg la sală, mi-e o lene de mă doare. Jucam tenis într-o perioadă. Nu mai am chef.  

Dan Bittman si familia

Faima de cuceritor provine din presă. Cunosc bărbaţi, mai puţin faimoşi ca mine, cu mai mult succes la femei. Trebuie să recunosc că noi bărbații suntem produsul femeilor. Unii se căsătoresc de mai multe ori, nu e o regulă.  Nu s-a întâmplat să ne luăm cu acte. După aia stai să te cerți pe proprietăți. O să facem acte, dar nu mai avem la ce, copiii sunt prea mari.”, – a dezvăluit Dan Bittman în emisiunea Acces Direct de la Antena 1.

Dan Bittman și Liliana Ștefan au trei băieți împreună: pe Alexandru, în vârstă de 20 de ani, pasionat de muzică, pe Patrick Noah, 15 ani, pasionat de fotbal, și pe Mark Nicolas, 12 ani.

Citește și – Cum arată Teodora, fiica lui Meme Stoica

Citește și – Antonia și-a dus bunicul la azilul de bătrâni. Acum este coleg cu Zina Dumitrescu

Sursă foto: Arhivă Ringier, Viva!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter