Dan Bittman, atac nou la adresa autorităților: „Voi lupta până la ultima suflare împotriva celor care cred că ne pot lua de fraieri”

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 06 ianuarie 2021, 13:50

Nici nu a început bine noul an și Dan Bittman a lansat un val de critici la adresa autorităților și a modului în care se derulează campaniea de vaccinare anti-COVID-19. Totul a pornit de la programul de Revelion de la TVR, organizat de Mugur Mihăescu și Radu Pietreanu, unde Dan Bittman a participat ca invitat special. Evenimentul televizat a fost luat în vizor de CNA și catalogat drept un “spectacol grotesc”.

“În emisiunea de la TVR nu este vorba doar despre niște glume proaste la adresa autorităților care gestionează criza generată de pandemie, ci despre faptul că televiziunea publică, într-un moment din an în care foarte mulți oameni se uită la televizor, ia în derâdere regulile de protecție anti-coronavirus, ba chiar instiga la nerespectarea lor”, a spus Doina Rusu, membra CAN, potrivit ziare.com.

Dan Bittman a vorbit într-o emisiune televizată despre Revelionul la care a participat și a criticat dur reacția autorităților cu privire la eveniment.

„În România s-a instituit dictatura miştoului şi a prostiei şi nimeni nu înţelege ce se întâmplă. Eu am fost invitat într-un program de Revelion. Am cântat trei piese româneşti vechi. N-au avut nicio legătură cu masca şi nici cu preşedintele, nici cu Ministerul Sănătăţii. Mă simt mai curat ca lacrima”, a declarat Dan Bittman, la România TV.

Citeşte şi: Dan Bittman, revoltat de noile restricții: „Să mor și eu de COVID, să dea Dumnezeu”

Bittman a ținut să ceară autorităților explicații despre cum va avea loc imunizarea oamenilor pein vaccinul anti-COVID-19, iar apoi, l-a criticat și pe șeful DSU, Raed Arafat, fără a-i pronunța numele.

„Ministerul Sănătăţii, prin tot felul de persoane interpuse sau chiar miniştrii, aş vrea să-mi dea un răspuns foarte clar mâine, dacă tot s-au pus pe comunicate, în cât timp mă imunizez şi care este perioada de imunizare. Populaţia este îndreptăţită să afle adevărul. Vreau să ştiu dacă în urma vaccinării sunt imunizat o zi, o săptămână, o lună, un an sau 10. Nu se mai poate să ne mintă nişte politicieni.

Citește gratuit ediția de ianuarie a revistei Unica. O găsești AICI

M-am săturat ca un medic venit în România, cum au venit cu zecile de mii, a ajuns în măsură să-mi spună mie, cetăţean al republici, de 58 de ani, ce trebuie să fac, cum trebuie să mă port, cum trebuie să duc Crăciunul şi sărbătorile alături de familie şi de prieteni. Este interzis aşa ceva şi voi lupta până la ultima suflare împotriva unor oameni care nu ştiu pe ce lume trăiesc şi chiar cred că ne pot lua de fraieri”, a adăugat artistul.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter