Care este marele regret al lui Dan Bittman. „O simt ca pe o neîmplinire”

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 25 martie 2022, 12:19

Invitat în podcastul „Fain & Simplu”, găzduit de Mihai Morar (40 de ani), Dan Bittman (59 de ani) a vorbit, printre multe altele, și despre unul dintre cele mai mari regrete ale sale.

Solistul și Liliana Ștefan (51 de ani) s-au separat în anul 2017. Fostul cuplu nu mai locuiește împreună din 2019. Dan și Liliana au împreună trei fii, Alexandru (23 de ani), Patrick (18 ani) și Mark (15 ani) Bittman. 

Care este marele regret al lui Dan Bittman. „O simt ca pe o neîmplinire”

„Mi-aș fi dorit, și acum e prea târziu, pentru că au crescut golanii ăștia de copii ai mei mari, dar când erau mici ar fi trebuit, probabil, să stau mai mult cu ei. O simt ca pe o neîmplinire, să spun. Mi-aș fi dorit să fi petrecut mai mult timp. Asta a fost. Mi-am asumat. Și ei, fiind mari acum, înțeleg cu ce se ocupă tata. Înțeleg și ei că e un sacrificiu. Undeva, ceva se pierde. Ai plusuri și minusuri, e o balanță”, a explicat artistul.

„Sunt tați care seară de seară sunt acolo alături de copiii lor. De multe dintre lucrurile astea a trebuit să se ocupe mama, cât eu eram plecat cu săptămânile. Nu pot să zic că am fost acolo non-stop, dar când am putut, am încercat și reușit să fiu alături de ei”, a mai spus Dan Bittman.

„Patrick studiază business în Olanda, deși are voce, ritm, dansează formidabil, tot. A făcut și fotbal. Ăsta mic, Mark, a făcut chitară și sper să mai facă. Alex a terminat o facultate de biotehnologie. Compune și e om de studio. Este foarte apreciat, are un contract cu Marius Moga. A început să și cânte puțin. Sper să facă mai mult. Are talent, ritm, tot ce-i trebuie, dar nu a avut curajul să afle cine e”, a completat solistul.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Patrick, fiul mijlociu al lui Dan Bittman, a împlinit 18 ani. Ce chipeș este

Care este legătura dintre Dan Bittman și Laura Stoica

De ce nu s-au căsătorit Dan Bittman și Mihaela Rădulescu? Artistul a dezvăluit recent

„Din păcate, nu sunt bine cu Liliana, în sensul că ea a închis toate căile de comunicare. Eu o înțeleg, are toate motivele să o facă. Voiam doar să rămân într-o relație mai bună decât sunt acum cu ea pentru copii”, mai spunea solistul luna trecută, în podcastul „Fără Filtre”, găzduit de Alina Ionescu.

„Asta-i tot! Ni-i împărțim, vin vreo trei zile la mine, restul la ea. I-am lăsat ei toate casele, ca să nu aibă nicio problemă materială. Eu sunt bine, nu am nicio problemă! Însă îmi pare rău pentru copii, pentru că avem un sistem de comunicare mai dificil. Asta-i singura chestie care mă deranjează! Sper să-i treacă, pentru că eu nu țin supărarea! Nu spun că ea mi-a făcut rău, mi-a făcut chiar foarte bine!”, a mai declarat Dan Bittman.

Dan Bittman și Liliana Ștefan nu s-au căsătorit niciodată pentru că niciunul dintre ei nu și-a dorit acest lucru.

Despre cântăreț s-a spus că ar fi format un cuplu cu artista și actrița Monica Odagiu. „Mulți oameni au spus: «Băi, de ce nu ieșiți să spuneți că nu e adevărat? De ce nu comunicați?». Am zis că nu e o idee bună. (…) Fiecare își face meseria cum poate. Noi, cumva, încercăm să nu intrăm în discuții. Am zis că nu e o idee bună și că nu e necesar și vrem să stăm departe de ele”, spunea Monica Odagiu în octombrie 2020, în emisiunea „Vorbește Lumea”.

Foto: Captură YouTube; VIVA!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter