În ce relații au rămas Dan Bittman și fosta lui parteneră, Liliana Ștefan

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 28 februarie 2022, 15:15

Dan Bittman (59 de ani) și Liliana Ștefan (51 de ani) s-au separat în anul 2017, însă artistul a dezvăluit acest lucru abia la finalul anului 2020. Fostul cuplu nu mai locuiește împreună din 2019. Dan și Liliana au împreună trei fii, Alexandru, Patrick și Mark Bittman. 

În ce relații au rămas Dan Bittman și fosta lui soție, Liliana Ștefan

Doi dintre fiii lor îi calcă pe urme solistului. Alex se prezintă artistic Alex & Tugay, sub propriul proiect de muzică trap. În timp ce mezinul, Mark, cântă la chitara electrică. Fiul mijlociu al artistului, Patrick, este pasionat de fotbal, fiind legitimat în cadrul unui club sportiv din București, potrivit Libertatea.

Invitat în podcastul „Fără Filtre”, găzduit de Alina Ionescu, Dan Bittman a dezvăluit în ce relații au rămas el și Liliana.

„Din păcate, nu sunt bine cu Liliana, în sensul că ea a închis toate căile de comunicare. Eu o înțeleg, are toate motivele să o facă. Voiam doar să rămân într-o relație mai bună decât sunt acum cu ea, pentru copii”, a explicat solistul.

„Asta-i tot! Ni-i împărțim, vin vreo trei zile la mine, restul la ea. I-am lăsat ei toate casele, ca să nu aibă nicio problemă materială. Eu sunt bine, nu am nicio problemă! Însă îmi pare rău pentru copii, pentru că avem un sistem de comunicare mai dificil. Asta-i singura chestie care mă deranjează! Sper să-i treacă, pentru că eu nu țin supărarea! Nu spun că ea mi-a făcut rău, mi-a făcut chiar foarte bine!”, a mai declarat Dan Bittman.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Patrick, fiul mijlociu al lui Dan Bittman, a împlinit 18 ani. Ce chipeș este

Care este legătura dintre Dan Bittman și Laura Stoica

De ce nu s-au căsătorit Dan Bittman și Mihaela Rădulescu? Artistul a dezvăluit recent

Perechea nu s-a căsătorit niciodată. „E vorba de un act. Nu este nimic să ne țină. (…) În primul rând, nici ea nu își dorește. Liliana nu mi-a spus niciodată lucrul acesta. Dimpotrivă, cred că am strica mai mult dacă am încerca să statuăm relația…”, declara Dan Bittman în urmă cu mai mulți ani.

Despre cântăreț s-a spus că ar fi format un cuplu cu artista și actrița Monica Odagiu. „Mulți oameni au spus: «Băi, de ce nu ieșiți să spuneți că nu e adevărat? De ce nu comunicați?». Am zis că nu e o idee bună. (…) Fiecare își face meseria cum poate. Noi, cumva, încercăm să nu intrăm în discuții. Am zis că nu e o idee bună și că nu e necesar și vrem să stăm departe de ele”, spunea Monica Odagiu în octombrie 2020, în emisiunea „Vorbește Lumea”.

Foto: Facebook; Instagram; VIVA!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter