Dan Bittman șochează din nou. De ce a ales să se vaccineze cu serul produs de AstraZeneca

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 10 mai 2021, 16:32

Dan Bittman (58 de ani) se numără printre persoanele care au contestat vehement restricțiile impuse în contextul pandemiei de COVID-19. Artistul a făcut în ultimele luni diverse remarci controversate la adresa autorităților și s-a declarat nemulțumit de cum este gestionată situația pandemică în România.

„Este genial cine a inventat acest virus şi l-a aruncat pe piaţă. Eu aş fi mers pe mai multă normalitate, mai multă reţinere faţă de aceste ştiri alarmante. Domnul Arafat să-mi vorbească frumos, nu aşa cu degetul, pentru că suntem egali. Am stat în primele luni în casă. 80.000 de români au plecat la sparanghel. Nu poţi să sfidezi poporul şi să ai pretenţia ca poporul să te asculte. Dacă o să mă calce într-o zi o maşină, să ştii de ce m-a călcat, am deranjat prea mult. Nu mă mai luaţi de prost! Noi trăim într-o frică permanentă”, declara cântărețul în tomna anului trecut.

Legat de campania de vaccinare anti-COVID-19, solistul trupei Holograf nu s-a grăbit să se imunizeze, declarând la începutul acestui an că așteaptă să vadă “ce se va întâmpla”.

Citeşte şi: Calvarul Gabrielei Cristea după ce și-a făcut singură manichiura: „Mă simt groaznic. Am luat pastile”

Citeşte şi: Andreea Esca, schimbare de look. Cum a apărut vedeta PRO TV la pupitrul știrilor de seară

Citeşte şi: George Burcea, trimis în judecată pentru consum de droguri. Ce pedeapsă riscă fostul soț al Andreei Bălan

Citeşte şi: Kristina Zhuravleva, o influenceriță de succes din Rusia, a fost găsită moartă la marginea unui drum

„Nu știu dacă mă vaccinez. O să văd și eu ce se întâmplă. Eu sunt pro-vaccinare, dar susțin în mod special un tratament. Eu nu sunt împotriva vaccinurilor, a tratamentelor anti Covid, sunt împotriva prostiei. Eu n-am spus niciodată fraților nu vă vaccinați, să nu purtați mască, nu vă feriți de virus! Eu mă iau de o sitauție imbecilă creată de un an de zile. Eu n-am nicio dilemă medicală și respect toate părerile bazate, fundamentate, dar realitatea ne contrazice”, mărturisea artistul, în urmă cu patru luni.

Acum, Dan Bittman a decis că trebuie să se imunizeze și a explicat că va alege vaccinul AstraZeneca pentru că nu are încredere în serul produs de alte companii farmaceutice.

„Am așteptat vaccinul Johnson & Johnson, care mi se pare mai tradițional și în alea tradiționale am încredere. Nu am încredere în astea cu ARN mesager, ca Pfizer și Moderna, de asta aștept pe cel de la Johnson & Johnson. Dar, uite, ca să nu zică lumea nu știu ce, mă voi vaccina cu AstraZeneca. Eu nu știu de ce nu se explică lumii, care e speriată de tromboze, că dacă iei cu o săptămână înainte un anticoagulant, care costă 5 lei, nu se întâmplă nimic riscant. Nu e comunicare deloc, iar lumea e speriată”, a spus Bittman în cadrul unei emisiuni online, potrivit libertatea.ro.

Citește gratuit ediția de mai a revistei Unica. O găsești AICI

Amintim că în luna martie mai multe țări au decis suspendarea vaccinării populației cu vaccinul produs de compania farmaceutică AstraZeneca, după ce au fost raportată apariția trombozei în cazul unor persoane. Autoritățile din România au explicat că a fost vorba despre un singur lot cu probleme, dar, cu toate acestea, peste 200.000 de români au hotărât anularea vaccinării cu AstraZeneca.

Printre vedetele imunizate cu acest ser se numără Andreea Marin și Mihai Bendeac.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter