Care este legătura dintre Dan Bittman și Laura Stoica

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 24 ianuarie 2022, 12:38

Artista Laura Stoica s-a stins din viață la vârsta de doar 38 de ani, în urma unui accident rutier, aflată în automobil alături de logodnicul ei, Cristi Mărgescu, în drum spre București, în martie 2006.

Cântăreața trăia atunci cea mai frumoasă perioadă a vieții ei. Laura urma să devină mamă peste numai câteva luni. Accidentul a avut loc la Sinești, pe drumul spre Capitală. Perechea se întorcea de la un concert pe care artista îl susținuse în Urziceni.

Nici logodnicul ei nu a supraviețuit. Pe 9 martie 2021 s-au împlinit 15 ani de la decesul celor trei. Înainte de tragedie, cântăreața ar fi avut mai multe premoniții.

Care este legătura dintre Dan Bittman și Laura Stoica

Recent, Dan Bittman (59 de ani) a dezvăluit ce l-a legat de solistă. „Am fost primul care am descoperit-o pe Laura Stoica! Avea un vibrato de căpriță și i-am zis: «Dacă scapi de el, tu o să ajungi o cântăreață de să rupi România în două».

M-am dus la un coleg de-al meu, Cristi Păți, și i-am zis: «Ascult-o pe fata asta!». Și a dat o audiție. Mi-a urmat sfatul și a scăpat de vibrato. A devenit una dintre cele mai mari cântărețe, așa cum i-am prezis”, a spus Dan Bittman, la Antena Stars.

Potrivit Click!, Laura Stoica întâmpina dificultăți în a se bucura pe deplin de lucrurile frumoase din viața ei. La ziua unei prietene, cu puțin timp înainte de a muri, Laura a făcut o mărturisire care i-a pus pe gânduri pe cei prezenți.

Citește și:

De ce nu s-au căsătorit Dan Bittman și Mihaela Rădulescu? Artistul a dezvăluit recent

De ce nu s-au căsătorit Dan Bittman și Liliana Ștefan niciodată?

Andrei Aradits, declarații surprinzătoare despre Ozana Barabancea și Oana Roman

„Eram cu Laura la ziua prietenei noastre. Dintr-o dată, ne-a spus mie și soțului meu: «Dacă mor, se vor îmbogăți toți impresarii mei». Noi am replicat: «Laura, ce vorbe-s astea?!».

Laura ne-a spus că poate va da mâna cu Sfântul Petru și soțul meu îi va căra sicriul. După o lună, chiar așa s-a și întâmplat. Soțul meu îi căra sicriul”, a povestit o bună prietenă de-a regretatei artiste, potrivit Apropo TV.

Dan Bittman și fosta lui parteneră de viață, Liliana, au format un cuplu și o familie timp de 25-26 de ani. Perechea nu s-a căsătorit niciodată. Artistul și Liliana au împreună trei fii, Alexandru, Patrick și Mark Bittman. Doi dintre fiii săi îi calcă pe urme. Alex se prezintă artistic Alex & Tugay, sub propriul proiect de muzică trap.

În timp ce mezinul, Mark, cântă la chitara electrică. Fiul mijlociu al solistului, Patrick, este pasionat de fotbal, fiind legitimat în cadrul unui important club, relatează Libertatea.

Foto: Libertatea.ro; Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter