Dan Bittman a plecat de acasă. Cu cine se iubește artistul

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 26 februarie 2020, 12:25
Dan Bittman este recunoscut ca fiind un veritabil Don Juan. Artistul, de-a lungul timpului, a făcut numeroase cuceriri și s-a iubit cu femei celebre, însă doar alături de Liliana Ștefan a devenit tată. Chiar dacă cei doi nu s-au căsătorit, erau o adevărată familie până de curând când, se pare, Dan Bittman și-a făcut bagajul și s-a mutat de acasă.

Dan Bittman, în vârstă de 57 de ani, s-a despărțit de partenera sa de viață și mama celor trei băieți ai săi, Mark Nicholas, Alexandru și Patrick, cu care a împărțit un sfert de secol și, conform Libertatea, trăiește o nouă poveste de dragoste alături de o tânără artistă mai mică cu 33 de ani decât el. Potrivit unor surse din anturajul lui Dan Bittman, acesta locuiește în prezent cu chirie, lângă fostul domiciliu, pentru a fi mai aproape de copii, iar împreună cu fosta sa parteneră de viață, Liliana Ștefan, ar fi parafat un acord amiabil, la notariat, pentru următorii trei ani, privind o custodie comună, dar condiționată de un anume orar, pentru mezinul lor, Mark Nicholas Bittman, în vârstă de 13 ani, relatează sursa citată.

Dan Bittman se iubește în prezent cu actrița Monica Odagiu, în vârstă de 24 de ani, iar povestea lor de iubire nu este una nouă, ci una reaprinsă după câțiva ani. Cei doi au început să se afișeze împreună la diferite evenimente, petreceri cu gașca, concerte încă din 2015, ba chiar Dan Bittman este cel ce a ajutat-o pe Monica să se lanseze în showbiz. Acesta i-a compus o melodie intitulată ”Stau cu picioarele în apă rece”, pe care a și cântat-o în duet cu ea, gest fără precedent în cariera artistului.

Dan Bittman a reușit să cucerească unele dintre cele mai frumoase femei din showbizz-ul autohton. Artistul s-a iubit cu Tania Budi, Sorana Darclee (ASIA), Roxana Blagu, Alina Chivulescu, dar și cu Mihaela Rădulescu pe care, a declarat acesta, că a dus-o dincolo de nori.

Vezi cum arată Monica Odagiu, iubita lui Dan Bittman, în galeria foto de mai sus! 

Sursă foto: Libertatea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter