Dan Badea i-a tăiat moțul băiețelului său. Ce a ales micuțul de pe tavă

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 11 martie 2020, 11:05
Dan Badea i-a tăiat moțul băiețelului său, Arias. Fiul prezentatorului de la “iUmor” a împlinit un an pe data de 9 martie și a fost sărbătorit așa cum se cuvine.

Dan Badea și Mădălina Badea, soția sa, i-au organizat o petrecere pe cinste micuțului Arias Dan Ioan. Cei doi au dezvăluit cu această ocazia și ce a ales fiul lor de pe tavă, conform tradiției. Primul obiect preferat de Aris a fost microfonul, aspect care i-a bucurat foarte tare pe părinți, având în vedere că în credința populară se spune că ceea ce alegi de pe tavă este un simbol a ceea ce vei alege să faci în viitor din punct de vedere profesional, și nu numai.

Citește și – Dan Badea, declarație după ce a devenit tată: „M-am simțit binecuvântat și, în sfârșit, împlinit”

Dan Badea și soția sa au postat cu această ocazie mai multe fotografii în mediul online și alături au scris un mesaj emoționant: Arias a împlinit 1 AN! 1 an plin de magie, de iubire fără margini și de împlinire totală! Te iubim, minunea noastră! La mulți ani! Mulțumim celor ce ne-au fost alături, mulțumim nasilor, multumim (…) pentru tortul magic și deliciosul candybar!”

Dan Badea a explicat în trecut cum s-au decis, el și soția sa, în alegerea numelui deosebit pe care-l poartă fiul lor: „Istoria numelui e cam așa – ne-am dorit un nume special, dar nu complicat. Multe luni nu am găsit nimic care să ne placă, iar într-o zi i-a venit Mădălinei ideea. L-am căutat pe net și am văzut că este un nume folosit mai mult în Hawaii și înseamnă ‘prezență nobilă’”. 

Dan Badea, în vârstă de 43 de ani, s-a căsătorit în 2017 cu aleasa inimii sale, o tânără pe nume Mădălina Drăghia. Cererea în căsătorie a avut loc în Las Vegas, în același loc în care actorul de stand-up comedy a cerut-o de soție și pe Lora. Reamintim că actorul și Lora au divorțat în 2014, după un mariaj de doar 2 ani.

Vezi imagini de la petrecerea de tăiere a moțului fiului lui Dan Badea în galeria foto de mai sus! 

Citește și – Ce a declarat Dan Badea după divorțul de Lora

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter