Cuza, despre relația dintre Ramona Olaru și Cătălin Cazacu: „Știam foarte bine că Ramona e cu cineva”

De Unica.ro, pe

Iulian Adrian Popescu, solistul Noaptea Târziu, cunoscut drept Cuza, și Ramona Olaru au format un cuplu timp de aproape doi ani. În prezent, asistenta TV este într-o relație cu motociclistul Cătălin Cazacu. „Noi suntem din 2018 prieteni foarte buni, am petrecut enorm de mult timp împreună în toți anii ăștia. Suntem prieteni, asta e mișto la noi”, declara Cătălin Cazacu în noiembrie 2021.

Cuza, despre relația dintre Ramona Olaru și Cătălin Cazacu: „Știam foarte bine că Ramona e cu cineva”

Recent, pentru Ciao.ro, Cuza a vorbit despre relația dintre Ramona și Cătălin: „Nu am avut absolut nicio reacție (n.red.: când a aflat). Știam foarte bine că Ramona e cu cineva. Depășiserăm amândoi momentul și e o chestiune perfect normală. Viața merge înainte după orice hop, după orice despărțire. Era ceva normal, păcat era să nu se fi întâmplat. Atunci era o problemă!”.

„O relație foarte frumoasă. Nepotrivire de caracter, la propriu. Aveam fiecare viziuni diferite, inclusiv despre masa asta. M-am îndrăgostit de opusul meu și fix asta a fost povestea. Aveam păreri diferite în aproape orice, lucru care a provocat conflicte”, mai declara Cuza anul trecut, în podcastul „Vin de-o poveste”, găzduit de Radu Țibulcă.

„Niște neînțelegeri, niște confruntări, din nimicuri. Stăteam și ne contraziceam până când ne lua somnul. Cam asta a fost. Păstrăm legătura, lucrăm împreună în continuare. Relația a rămas una umană, una profesională și una de bun simț și respect, chiar dacă intensitatea despărțirilor și suferința a fost una puternică”, a încheiat.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

De ce obicei își dorește Ramona Olaru să scape. „Nu toată lumea merită”

De ce a divorțat Ramona Olaru de primul soț. „Mi-am dat seama…”

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu, pregătiți să devină părinți? „Vreau o fetiță ca tine”

Cătălin Cazacu pusese ochii pe Ramona Olaru încă din vremea în care asistenta TV era căsătorită. Modelul a divorțat de fostul soț, Bogdan Olaru, în iulie 2019, după o relație de 5 ani și un mariaj de 3. La vremea aceea, potrivit BZV.ro, Cătălin declara: „Îmi pare rău că divorțează… Dar eu pe Ramona Olaru o iubesc. Este o fată extraordinară, nu ai cum să nu o iubești pe Ramona”.

După divorț, însă, asistenta TV a format un cuplu cu solistul Noaptea Târziu, Cuza. Relația nu a funcționat, însă. În prezent, și artistul formează un cuplu cu cineva. Cătălin Cazacu a format în trecut un cuplu cu o tânără numită Ana Roman.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter