Ce bine le stă împreună! Adela Popescu şi Radu Vâlcan pe covorul roşu

De Erika Chivu, pe

Adela Popescu şi Radu Vâlcan sunt, fără îndoială, unul din cele mai frumoase cupluri din România. Uite ce bine au arătat pe covorul roşu al unui eveniment monden.
Adela Popescu şi Radu Vâlcan alcătuiesc un cuplu foarte frumos şi se potrivesc de minune. LA fiecare apariţie mondenă, cei doi atrag toate privirile, mai ales că Adela este mereu una din cele mai frumoase femei prezente.
La evenimentul care a avut loc miercuri seară, în Bucureşti, Adela a purtat o rochie creaţie proprie care face parte din colecţia „Adela Popescu for 22”, lansată de vedetă împreună cu designerul Dana Budeanu. Creaţia maro, cu decolteu adânc pune minunat în valoare silueta Adelei, iar decolteul adânc îi aduce o notă subtilă de senzualitate.Actriţa s-a accesorizat cu o curea lată şi un plic multicolor, iar coafura a fost una simplă, cu o cărare pe mijloc.
Poze: Adela Popescu îşi lansează colecţie de modă
adela popescu radu valcan
Adela şi Radu au fost printre sutele de invitaţi care au sărbătorit aseară aniversarea a 140 de ani de existenţă a Heineken. Evenimentul, organizat de compania de bere premium în parteneriat cu revista VIVA!, a avut loc la Biblioteca Naţională a României şi a fost prezentat de Andi Moisescu.
Vezi mai multe poze cu vedetele de la eveniment pe viva.ro!
adela popescu radu valcan

CONCURS: In martie un IPad mini poate fi numai al tau! Intra si castiga!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter