Cum a slăbit Monica Pop 40 de kg. La ce truc haios a apelat

De Mădălina Manole, pe
Monica Pop, binecunoscutul medic oftalmolog, a povestit experiența pe care a avut-o cu kilogramele în plus și a dezvăluit care a fost motivul care a determinat-o, în sfârșit, să reușească să se țină de dietă, după ce a avut mai multe încercări eșuate.

Monica Pop nu a dorit să apeleze la un nutriționist pentru a slăbi, însă a apelat la un truc simplu și haios care, se pare, a funcționat având în vedere că a reușit să scape de, nu mai puțin, de 40 de kilograme: „Într-o zi am apelat la un mic artificiu: mi-am cumpărat o bluză cu câteva numere mai mici, în care eram conştientă că nu intru, iar apoi timp de nouă zile nu am mâncat absolut nimic, beam doar o ceaşcă de cafea fără zahăr dimineaţa. Pe parcursul zilei, beam apă, atât cât îmi cerea organismul. După această perioadă, bluza cumpărată îmi era largă” – a declarat Monica Pop, comnform wowbizz.

Dându-și seama că înfometarea nu era chiar cea mai bună variantă și că organismul avea nevoie de nutrienți,  Monica Pop a început să introducă alimente în meniu, însă în cantități mici: „Apoi, am început să mănânc. Am luat două înghiţituri, după care m-a sunat o prietenă de-a mea şi am vorbit în jur de 20-30 de minute. Şi când m-am întors la mâncare, deja se instalase starea de saţietate. După ce am am ajuns la 97 de kilograme am refuzat să mă mai urc pe cântar. Urmând regimul ajunsesem undeva la 60 de kilograme. Nu am apelat la niciun specialist. Am fost propriul meu nutriţionist” – a povestit Monica Pop

Citește și – Cum arată și cu ce se ocupă soțul medicului Monica Pop

Citește și – Monica Pop: “Am luat bătaie în fiecare zi…”

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter