Cum și-a petrecut Iulia Vântur Paștele în India

Intrată virtual în direct în emisiunea La Măruță, Iulia Vântur (40 de ani) a vorbit despre cum și-a petrecut sărbătorile de Paște în India, dar și despre noile sale proiecte artistice. De câțiva ani buni, Iulia este stabilită în India, unde are o carieră de succes în muzică și film. Recent, actrița a lansat o nouă piesă.

Cum și-a petrecut Iulia Vântur Paștele în India

„Bine, foarte bine fac. Fac bine acum, mai ales că s-a lansat noua piesă din film și a făcut neașteptat de bine. Sunt deja mai mult de 80 și ceva de milioane de vizualizări. Plus că tot crește.

E din filmul Radhe, care se lansează săptămâna viitoare. Eu cânt piesa, dar nu sunt în videoclip pentru că melodiile din filmele de la Bollywood sunt promovate de actorii din film. Actorii sunt în situațiile reprezentate în cântecul respectiv.

Da, eu cânt. Și mai am o piesă în același film. Tocmai s-a lansat albumul astăzi, chiar înainte să intru în emisiune. Am două piese acolo și mă bucur”, a mărturisit Iulia. De câțiva ani, Iulia formează un cuplu cu actorul Salman Khan (55 de ani).

În videoclipul piesei interpretate de Iulia, protagoniști sunt actorii din film, Salman, și Disha Patani (28 de ani). „Îți dai seama că pentru film [a repetat acasă Salman], altfel cum crezi că a reușit să o ridice cu ușurință pe [protagonista din film].”

Citește și:

Jennifer Lopez a reluat legătura cu actorul Ben Affleck, fostul ei logodnic

Adina Buzatu, despre moartea tatălui ei: „Pierderea unui părinte toată viața te urmărește”

Familia lui Nelu Ploieșteanu vrea să dea în judecată spitalul în care artistul a fost internat

Marius Elisei a reacționat după ce s-a scris că are o nouă iubită și că aceasta ar fi însărcinată

„A încercat cu tine acasă? S-a antrenat?”, a întrebat Cătălin, iar Iulia a răspuns: „Păi da”. Deși nu a fost alături de familia ei în România, Iulia a mărturisit că sărbătorile de Paște au fost foarte frumoase.

„Mă bucur că oamenii apreciază melodia, mai ales pentru că acum în India este o situație foarte grea. Chiar mai devreme vorbeam cu o prietenă prin videocall. Ea este în spital, cu masca de oxigen.

E destul de traumatizant să vezi o persoană dragă ție în astfel de condiții. Nu există oxigen, medicație, tratamente, paturi. Să sperăm că se vor rezolva lucrurile ușor, ușor”, a mai dezvăluit Iulia. „Curând [vin în țară]”, a mai spus fosta prezentatoare TV.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter