EXCLUSIV. Cum se simte Nicole Cherry în ultimul trimestru de sarcină. „Creștem frumos, zic eu”

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Joi, 25 august 2022, 13:46

Deși va deveni mamă în doar 3 luni, Nicole Cherry (22 de ani) a fost o prezență plină de energie la Unica Urban Party. Solista a optat pentru un outfit viu colorat, un make up simplu, dar totodată complex, iar părul și l-a purtat drept. Ținuta artistei a fost alcătuită dintr-o rochie verde neon tricotată, un sacou fucsia, o poșetă Jacquemus mini albă și o pereche de saboți verde neon cu toc.

Cum se simte Nicole Cherry în ultimul trimestru de sarcină. „Creștem frumos, zic eu”

Solista ne-a vorbit despre cum se simte în acest moment al sarcinii, ne-a spus ce gânduri are legate de naștere, dar și de ce a ales să nu amenajeze o cameră special pentru fiica ei. Nicole și iubitul ei, Florin Popa (30 de ani), au decis ca pe fiica lor să o cheme Anastasia.

Cum se simte Nicole Cherry în ultimul trimestru de sarcină?

Foarte bine, creștem frumos, zic eu. E o perioadă foarte lejeră, momentan. Așteptăm cu multă bucurie, bineînțeles, să vină micuța, și, în rest, e totul perfect normal. Până în momentul de față chiar s-a desfășurat totul foarte normal.

Are temeri legate de naștere?

Sunt foarte relaxată din punctul ăsta de vedere. Cumva și doctorul pe care eu îl am îmi oferă această încredere că, până la urmă, totul o să fie perfect și nu am de ce să îmi fac griji. Cred că ajută foarte mult să ai un astfel de medic. Eu sunt una dintre norocoase. În rest, vreau să iau așa fiecare părticică treptat. Să nu gândesc în avans și să-mi fac filme prea multe înainte.

A pregătit camera bebelușului?

Bebelușul o să stea cu noi, momentan, pentru că așa am ales. Clar o să aibă pătuțul ei și un colțișor pe care o să-l amenajăm special pentru ea, dar nu am amenajat o cameră în momentul de față. Probabil, când o crească un pic mai măricică, o să ne și mutăm într-o casă mult mai mare și o să-i facem și camera ei, bineînțeles.

Cum s-a schimbat relația dintre Nicole Cherry și Florin Popa de când au aflat că vor deveni părinți?

Clar ne-a apropiat mult mai tare și un copil consider că te apropie mult mai tare de partener. Noi, mai ales, ne-am dorit foarte tare acest copil și o așteptăm cu brațele deschise și foarte entuziasmați de fiecare moment care urmează să vină.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Citește și:

Cum i-a spus Nicole Cherry iubitului ei că vor deveni părinți

Cum au reacționat părinții lui Nicole Cherry când au aflat că artista va deveni mamă

Modul inedit prin care Nicole Cherry a ales să dezvăluie sexul bebelușului ei

Tot la Unica Urban Party, pentru Kanal D, Nicole a spus ce fel de mamă crede că va fi: „Nu știu, eu cred că voi fi o mamă relaxată. Îmi doresc să fiu prietenă cu fetița mea. Dacă o să ajung să fiu prietena ei cea mai bună o să îi pot fi aproape. Să o sfătuiesc să treacă frumos prin viață, așa cum am reușit să trec și eu alături de părinții mei”.

Între artistă și partenerul ei este o diferență de vârstă de 8 ani, diferență pe care Nicole o consideră un avantaj. „Până să fiu cu el, am mai avut așa mici copilării cu băieți care erau de vârsta mea și, sincer, nu mă regăseam.

Când eram de aceeași vârstă, mereu simțeam că eu sunt mai matură. Și de data asta chiar simt că e ceva potrivit. Adică e matur cât să poată să mă înțeleagă și câteodată să îmi facă și copilăriile, adică e frumos”, mărturisea Nicole în trecut.

Despre nuntă, Nicole declara în iunie 2021, pentru Ciao: „Nu ne-am căsătorit. Am așteptat să treacă pandemia. Ne-am dorit ca acest eveniment să se desfășoare normal și să ne bucurăm de absolut toți oamenii pe care vrem să-i avem alături. Probabil anul viitor vom face nunta. Nu vreau să grăbesc lucrurile”. Într-un alt interviu oferit recent, Nicole mai spunea: „Focusul nostru este bebe, momentan”.

Foto: Unica Urban Party

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter