Cum se distrează Irina Columbeanu în America, alături de fratele ei vitreg

De Oana Dinu, pe
Irina Columbeanu se află în vacanță la mama sa, Monica Gabor, și din fotografiile postate pe rețelele de socializare, cele două par a se distra de minune alături de băiețelul lui Mr.Pink.

De mai bine de o lună, Irina Columbeanu, fiica Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu, în vârstă de 11 ani, se află în vacanță în America, acolo unde mama sa și-a refăcut viața de ani buni, alături de iubitul său, Mr. Pink.

Este a treia oară când Irina pleacă peste ocean să-și viziteze mama și, din fotografiile postate recent pe Instagram, aceasta se simte foarte bine cu Monica și familia milionarului chinez.

Fetița se înțelege de minune cu fratele ei vitreg, Antony, fiul lui Mr. Pink dintr-o relație anterioară. Monica face tot posibilul să îi răsfață pe amândoi, mai ales după perioada stresantă prin care a trecut fiica ei, din cauza unei boli la ochi, care necesită operație chirurgicală pentru îndepărtarea chisturilor. Recent, cei trei au fost într-un parc de distracții, de unde fosta soție a lui Irinel Columbeanu a postat câteva fotografii.

„O zi de vară frumoasă cu <> mei Irina Columbeanu și Antony”, a fost mesajul scris de Monica Gabor la o poză unde apare alături de cei doi copii.

monica gabor si cei doi copii

Citește și: 

Aretha Franklin a murit la vârsta de 76 de ani

Povestea de viață a Madonnei: De la ospătăriță la regina muzicii pop

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter