Cum s-a schimbat Lora până la 35 de ani

De Unica.ro, pe
Pe 23 iulie, Lora a împlinit 35 de ani. Născută în zodia Leului, artista spune despre ea că are o latură luptătoare, care este pusă în evidență și de cel mai nou single al ei, „Valul”.

Intră în galeria foto pentru a vedea câteva momente importante din cariera Lorei!

La 22 de ani a venit în București din orașul natal, Vaslui, pentru a participa la concursul Star Factory. Artista a fost remarcata în cadrul show-ului de Marius Moga, cel care a coordonat apoi proiectul muzical Wassabi.

A urmat participarea fetelor de la Wassabi la selecția națională pentru Eurovision. Câteva puncte le-au despărțit de prima poziție în clasament, cea care le permitea să reprezinte Romania în finală.

Acum 8 ani, artista a luat decizia de a începe o cariera solo și a lansat piesa „Hot Spot” în colaborare cu Phelipe, care a devenit populară în mediul online.

Lora a cunoscut și succesul internațional, odată cu single-ul „My Passion”. După ce a fost în fruntea topurilor românești, piesa a fost ascultată în toată Europa.

Dintre piesele Lorei care au avut succes amintim și „No More Tears”, Adrian Sînă, fiind cel care s-a ocupat de producția single-ului, „Fall in Love Tonight” și „Un Vis” a cucerit topurile radiourilor românești.

Single-ul „Ne Împotrivim”, lansat acum doi ani, a fost unul dintre cele mai difuzate la radiourile din România, iar pe Youtube a strâns peste 12 milioane de vizualizări.

Foto: arhiva personală a Lorei

Vezi și – Cât de bine se cunosc Lora și iubitul ei, Ionuț Ghenu? (VIDEO) 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter