Cum s-a deghizat Thalia de Halloween. Incredibil cum arata la 46 de ani!

De Mădălina Manole, pe
Thalia surprinde cu fiecare apariție, indiferent că este pe covorul roșu sau pe rețelele de socializare, și pare a fi descoperit secretul tinereții fără bătrânețe. Dacă nu ai ști că are 46 de ani ai putea fi ușor păcălită să-i dai jumătate din vârsta. 

Regina telenovelelor și una dintre cele mai iubite artiste de peste Ocean, Thalia, nu a lăsat să treacă neobservată sărbătoarea de Halloween. Actrița s-a deghizat in Wonder Woman și, pe bună dreptate, și-a ales cel mai reprezentativ costum având în vedere ce siluetă are. Cu o perucă brunetă, care-i evidenția întocmai trăsăturile, fără, însă, a o îmbătrâni deloc, Thalia a reușit să strângă imediat câteva zeci de mii de aprecieri, semn ca oamenii o iubesc și o urmăresc.

Thalia

Thalia, pe numele său complet Thalia Ariadna Sodi Miranda, a cucerit România in anii ‘90 cu celebrele sale roluri din telenovelele “Marimar”, “Sărmana Maria”, “Maria Mercedes” și “Rosalinda” și a făcut furori cu piesa “Amor a la Mexicana”, care a devenit cea mai dansată melodie a vremurilor de atunci.

Thalia

Thalia este căsătorită cu impresarul Tommy Mottola, fostul soț al lui Maryah Carey și cel care a deținut casa de discuri Sony Music, și au împreună doi copii, o fetiță pe nume Sabrina Sakaë (8 ani) și un băiețel pe nume Matthew Alejandro (4 ani).

Citește și – Thalia şi-a scos două coaste pentru a arăta mai bine? Vezi imaginile care au dezgustat o lume întreagă

Citește și – Dieta Thaliei pentru o talie de viespe

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter