Thalia a împlinit 50 de ani. Cât de bine arată solista

De Unica.ro, pe

Thalia a împlinit 50 de ani pe 26 august 2021. Din anul 2000, artista este căsătorită cu producătorul Tommy Mottola (72 de ani). Împreună, perechea are o fiică și un fiu, Sabrina Sakaë Mottola (13 ani) și Matthew Alejandro Mottola (10 ani).

Thalia a împlinit 50 de ani. Cât de bine arată solista

În mediul online, cu ocazia aniversării sale, cântăreața a publicat mai multe fotografii surprinse la piscină, alături de mai multe baloane în forma cifrelor 5 și 0.

„La mulți ani, mie! 🎉 50. Așa îmi trăiesc viața, fără să țin cont de experiențele nefericite, ci învățând din ele. Fără să țin cont de oamenii care m-au rănit, ci prețuind oamenii care mă iubesc”, a scris Thalia pe Instagram.

„Fără să țin cont de valoarea socială sau economică a oamenilor, ci de senzația de pace, bucurie și iubire pe care o simt în prezența lor. Indiferent de vârsta sau greutatea mea, deoarece corpul meu nu este altceva decât un vehicul pe care îl conduce sufletul meu.

Fără să țin cont de resentimente, invidii sau furie, deoarece, atunci când le simți și te agăți de ele, îți știrbești calitatea vieții. Fără să țin cont de vremurile în care am căzut, ci de cele în care m-am ridicat. Realitatea este că viața ta este făcută pentru a fi trăită ținând cont că cel mai minunat și important lucru dintre toate… este IUBIREA”, a continuat.

„Mulțumesc Domnului, pentru că m-a purtat în mâinile sale. Mulțumesc mamei și tatălui meu, pentru că m-au adus aici, pentru toată dragostea lor, toate baloanele și prăjiturile din copilăria mea. Mulțumesc familiei și prietenilor mei, pentru dragostea și compania lor”, a încheiat artista.

Citește și:

Solista Perrie Edwards din trupa Little Mix a născut. Primele imagini cu bebelușul

Hilary Duff, infectată cu tulpina Delta a noului coronavirus

Motivul nobil pentru care Angelina Jolie și-a făcut cont de Instagram

De aproape 14 ani, Thalia suferă din cauza bolii Lyme

Thalia se luptă cu boala Lyme, infecție cauzată de o bacterie purtată în general de căpușe, pe care a contractat-o în timpul primei sale sarcini. Durerile constante, potrivit artistei, pot fi comparate doar cu a fi „călcat de un autobuz”. Din pricina bolii, Thalia a adoptat un stil de viață mult mai sănătos, mâncând cât se poate de curat și antrenându-se regulat. 

„Am învățat să-mi pun mintea mai presus de corp. Nu contează cum mă simt. În fiecare dimineață mă ridic din pat și îmi încep rutina. Disciplina este cea mai bună prietenă a mea, alături de antrenamentul fizic și alimentația echilibrată. Menținerea unei atitudini focusate, pozitive, și recunoștința pentru ceea ce ești și deja ai te vor ajuta să supraviețuiești acestei afecțiuni”, spunea cântăreața în trecut.

Boala Lyme

Boala Lyme este produsă de bacteria Borrelia burgdorferi și poate fi transmisă la om prin mușcătura unei căpușe infectate. Ești mai expus să faci boala Lyme dacă ieși la iarbă verde sau faci drumeții în zonele cu iarbă și tufișuri.

Doar căpușele care sunt atașate de pielea ta și se hrănesc cu sânge 36-48 ore pot transmite bacteria care va intra prin piele și va ajunge în sânge. Îndepărtarea cât mai precoce a acesteia poate preveni infectarea.

Boala Lyme mai este supranumită și „boala cu 1000 de fețe” din pricina faptului că, afectând întregul organism, simptomele ei le mimează pe cele ale altor boli. Simptomele și semnele tipice includ febra, cefaleea, oboseala și o iritație caracteristică numită „eritem migrator”.

Netratată, infecția poate afecta articulațiile, inima și sistemul nervos. Cele mai multe cazuri de boală Lyme pot fi tratate cu succes cu antibiotice.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter