Cum s-a fotografiat Andreea Esca cu Mario Fresh, iubitul fiicei sale, Alexia

De Mădălina Manole, pe
Andreea Esca a dat, din nou, dovadă că este o mamă cool. Perzentatoarea știrilor Pro Tv s-a fotografiat în ipostaze surprinzătoare cu Mario Fresh.

Andreea Esca a fost prezentă la aniversarea zilei de naștere a lui Mario Fresh, iubitul fiicei sale, Alexia. Cei doi s-au arătat foarte zâmbitori și bine dispuși, semn că se înțeleg de minune: „Ca la 20 de ani! La multi ani @goldenboymario! #happytwenty #9august”, – a fost mesajul scris de Andreea Esca pe Instagram.

Alexia Eram și Mario Fresh formează un cuplu de mai mulți ani, însă pentru moment cei doi se concentrează pe studii și carieră și nu au gânduri de căsătorie: „Cred că fiecare fată își imaginează ziua nunții și își plănuiește ce rochie o să poarte, ce muzică, dar… nu se pune problema acum. Suntem prea tineri”.

Alexia Eram studiază în Londra și stă departe de familie, dar și de iubitul său, Mario Fresh. Adolescenta a explicat ce îi lipsește cel mai mult: „ Îmi lipsește totul de aici. Îmi place foarte mult țara mea, iubitul meu îmi lipsește cel mai mult, mâncarea și familia, prietenii, totul”, – a declarat recent fiica Andreei Esca, Alexia Eram.

Vezi imaginile cu Andreea Esca și Mario Fresh în galeria foto de mai sus! 

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter