Cum o alinta Elena Merișoreanu pe Ionela Prodan

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Marți, 03 august 2021, 11:21
Elena Merișoreanu, una dintre cele mai bune prietene ale regretatei Ionela Prodan, aflată la priveghiul acesteia, a povestit pentru presă o întâmplare memorabilă din anii petrecuți împreună cu cea supranumită Privighetoarea Gorjului și, totodată, a dezvăluit cum o alinta pe Ionela Prodan.

Cu lacrimi în ochi și cu durere în glas, Elena Merișoreanu a povestit că cele două erau prietene încă din tinerețe și că i-a fost alături Ionelei Prodan în toate momentele importante ale vieții, de la nuntă și, iată, până la plecarea definitivă din această lume. Interpreta de muzică populară și-a amintit că atunci când Ionela Prodan era însărcinată cu Anamaria, aceasta avea poftă de zarzăre și, pentru că era sezonul, se agăța de pomi pentru a culege corcodușele, astfel primindu-și și o haioasă poreclă de la prietena sa: „Era agățată de garduri să ia corcodușe pentru că era gravidă și i-am zis atunci ‘Măi Papaliciule, încetează că te lovești!’ Și așa i-a rămas numele: Papalici. Acum, Papalici nu mai este printre noi!” – a povestit printre lacrimi Elena Merișoreanu.

Ionela Prodan a murit la vârsta de 70 de ani după o lungă suferință și o îndârjită luptă pentru viața sa. Îndrăgita cântăreață de muzică populară s-a stins din viață la spitalul Elias din Capitală, acolo unde era internată de câteva luni, după ce a fost diagnosticată cu cancer pancreatic. Trupul neînsuflețit al Ionelei Prodan a fost depus astăzi la capela cimitirului Bellu din Capitală. Ceremonia de înmormântare va avea loc la cimitirul Bellu, joi, 19 aprilie, ora 12.

Citește și – Care a fost ultima dorință a Ionelei Prodan: “Mă prăpădesc, dar vreau să…”

Citește și – Care au fost ultimele cuvinte ale Ionelei Prodan înainte să moară

Citește și – Mesajul Sofiei Vicoveanca la moartea Ionelei Prodan: “Am împărțit aceeași cameră”

Sursă foto: facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter