Ionela Prodan știa că fiica ei are probleme în cuplu? Ce i-a spus Elenei Merișoreanu în ultimele clipe de viață

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 27 octombrie 2021, 10:53

Divorțul dintre Anamaria Prodan (48 de ani) și Laurențiu Reghecampf (45 de ani) este, momentan, cel mai discutat subiect în lumea mondenă. Cei doi sunt prieteni și se cunosc cu foarte multe vedete și artiști din showbiz-ul românesc, așa că era de așteptat ca după anunțul despărțirii mondenitățile autohtone să se împarte în două tabere – cei care îi iau partea Aneimarioa Prodan și cei care îl suțin pe antrenorul Universității Craiova în decizia de despărțite.

Cântăreața de muzică populară Elena Merișoreanu (72 de ani), o foarte bună și apropiată prietenă de-a mamei Anamariei, Ionela Prodan (6.10.1947 – 16.04.2018), și-a spus și ea punctul de vedere când a auzit de divorț. Merișoreanu ar fi fost ultima persoană care a văzut-o pe Ionela Prodan, pe patul de spital, înainte ca marea artistă să fie răpusă de cancer pancreatic.

Din mărturisirile recente ale Elenie Merișoreanu, Ionela, în ultimele clipe de viață, ar fi rugat-o pe aceasta să aibă grijă de fetele ei, în special de Anamaria, prevestind parcă problemele și clipele grele prin care impresara și copiii ei trec acum din pricina divorțului.

”I-am promis Ionelei pe patul de moarte că voi sta lângă Anamaria până închid ochii! Dumnezeu să-i dea putere să treacă peste greutăți, peste necazuri. Este o femeie foarte puternică și sunt convinsă că va trece cu bine peste toate, cu bune cu rele. Are copiii aproape de ea și eu, și familia mea, o să fim alături de ea. Ionela, la spital, când am fost, mi-a zis: ‘ai grijă de fetele mele!’ Am fost șocată și sunt încă șocată de divorț. Încă mai sper că va fi bine. Știe Dumnezeu! Anamaria va trece cu bine și eu încă mai sper că poate se vor împăca. Măcar pentru minunăția asta de copil!”, a declarat Elena Merișoreanu, pentru Click.ro.

La jumătatea lunii octombrie, Laurențiu Reghecampf anunța că a depus actele de divorț de Anamaria Prodan, după o căsnicie de 13 ani. Surse din anturajul antrenorului susțin că el ar avea o amantă și că aceasta ar fi însărcinată. După anunțul divorțului, Anamaria Prodan a declarat că indiferent de ce se întâmplă, Reghe rămâne tatăl copilului ei și relația pe care au avut-o în ultimii 13 ani a fost una cu totul deosebită.

„Tatăl copilului meu este un suflet bun, minunat. Noi mereu îl vom striga în universul nostru. Greșelile făcute de acest suflet minunat sunt omenești! Fără greșeli pe care le înțelegem, ni le asumăm și le îndreptăm, nu putem evolua. Evoluția noastră ca indivizi unici (căci toți suntem unici în felul nostru) depinde de capacitatea fiecărui suflet să se înalțe! O să-l ajutăm pe Soarele nostru ca sufletul lui să poată vibra înalt!

NOI, familia, ne rugăm ca în această viață, acest suflet minunat al lui LAURENȚIU să cunoască adevărata fericire, alături de noi cei care îl divinizăm și l-am ajutat să atingă culmile succesului. Sufletele familiei noastre sunt fabuloase și mereu au tins spre absolut! S-au ferit să fie vulnerabile, să involueze și să alunece în lumea obscură.

Citeşte şi: Anamaria Prodan, mesaj public pentru Laurențiu Reghecampf: „Îmi doresc să se ridice, pentru că este în genunchi”

Citeşte şi: De ce se îmbracă Patrizia Paglieri mereu în negru

Citeşte şi: Anamaria Prodan nu mai poate deveni mamă pe cale biologică. „Aș fi vrut”

Citeşte şi: EXCLUSIV Care este ritualul zilnic de frumusețe al Dianei Bart

Este foarte greu să rămâi în vârf dacă te bate vântul și te aruncă dintr-o parte în alta! Tocmai de aceea, noi am stat strâns uniți mână în mână mereu! Am atins împreună absolutul, am învățat să ne iertăm și să ne ajutăm necondiționat. Sunt mândră că una dintre cele mai grele lecții ale vieții am trecut-o cu brio și am ajuns la nivelul la care o predau și o stăpânesc perfect!

Noi, sufletele mărețe ale familiei Reghecampf și Prodan, l-am iertat pe LAURENȚIU REGHECAMPF și am înțeles că el, sufletul superb și sclipitor, bun și credul a realizat o greșeală și va sta probabil și mai aproape de familia lui, în ciuda celor care așteptau și își frecau mâinile de fericire că vor vedea, în direct, declinul unei DINASTII. NICIODATĂ NU VEȚI VEDEA AȘA CEVA LA NOI pentru CĂ NOI NE IUBIM și, dacă suntem suflete evoluate, nu hulim, nu facem circ, nu lovim, nu înjurăm, ci respectăm alegerile fiecăruiaȚ, spuena Anamaria Prodan, în urmă cu o săptămână.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter