Cum își pedepsește Julia Roberts copiii

De Oana Savin, pe
Julia Roberts a dezvăluit că este o mamă strictă și a vorbit despre felul în care își pedepsește copiii.

Actrița, care are trei copii cu soțul ei, Danny Molder, a declarat în cadrul unui interviu pentru The Sun, că încearcă să stabilească limite în familia sa. Totuși, ea a precizat că nu își pierde cumpătul și nu își pedepsește copiii, iar fața ei serioasă este „o pedeapsă suficientă” pentru a-i disciplina.

Am trei copii, așa că sunt foarte atentă cu privitul la televizor. Este interesant să încerci să crești copii în ziua de astăzi deoarece totul este nou – presiunile, resursele, să ai lumea în mâinile tale”, a declarat Roberts, în vârstă de 51 de ani.

Vedeta de la Hollywood spune că încearcă să își țină copiii departe de social media.

Sunt o mamă strictă, nu îmi pierd cumpătul, însă cred că este important ca copiii să știe că există limite. Dacă să întâmplă ceva, nu-i pedepsesc cu adevărat, prefer să vorbesc cu ei. Cred că fața mea serioasă este o pedeapsă suficientă”, a subliniat ea.

Nu vreau ca ei să depună eforturile pe care eu le-am depus în copilărie, dar trebuie să știi cum să-ți faci patul, să-ți speli rufele și să gătești o porție de mâncare”, a precizat Julia Roberts.

Actrița s-a căsătorit în anul 2002 cu directorul de imagine Danny Moder, cu care are doi gemeni, Phinnaeus și Hazel, în vârstă de 14 ani, și un băiat, Henry, de 11 ani.

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter