Cum a câștigat-o Meghan Markle pe Regina Elisabeta a II-a. Secretul relației lor, dezvăluit

De Oana Savin, pe
Meghan Markle a avut neînțelegeri cu Prințul William și soția acestuia, Kate, însă se pare că relația ei cu Regina Elisabeta a II-a este foarte puternică.

De când s-a alăturat Familiei Regale în mai 2018, au existat zvonuri privind o dispută între Meghan și fratele soțului ei, Prințul William și soția lui, Kate Middleton.

Prințul Harry și Meghan au ales să nu locuiască la Palatul Kensington alături de William și Kate, iar acest lucru i-a făcut pe fani să speculeze că ar putea exista anumite tensiuni între cele două cupluri regale.

De asemenea, s-a spus că Meghan a făcut-o pe Kate să plângă la proba rochiei de domnișoară de onoare a Prințesei Charlotte.

Se poate ca ducesa de Sussex să fi avut probleme în a dezvolta o relație pozitivă cu cei doi, însă nu a depus niciun efort pentru ao câștiga pe regină.

Bunica lui Harry se pare că a fost încântată de noua ducesă, într-atât încât se spune că cele două petrec foarte mult timp una cu cealaltă.

Se pare că pe cele două le-au unit dragostea pentru câini, iar Regina a fost încântată că animalul ei de companie a îndrăgit-o imediat pe Meghan.

Regina i-a înmânat lui Meghan mai multe patronaje regale, demonstrând astfel că are o mare încredere în noua sa nepoată.

De asemenea, Regina Elisabeta a II-a a invitat-o pe mama ducesei de Sussex, Doria Ragland, să petrecă Crăciunul alături de ei la Sandringham.

Este un lucru rar ca o persoană care nu face parte din familia regală să participe la festivități. Potrivit unei surse citată de Mirror Online, această invitație a fost „un semn de respect din partea Reginei pentru Meghan”.

Comentatorii regali sunt de părere că suverana admiră puterea și motivarea lui Meghan.

Ambele femei împărtășesc aceleași calități și se spune că au legat o prietenie strânsă datorită acestui fapt.

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter