Cum au sărbătorit Andreea Bălan și Tiberiu Argint un an de relație

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 24 mai 2021, 10:26
Andreea Bălan și Tiberiu Argint au împlinit un an de relație și pentru a sărbători acest moment special din viața lor, au ales să plece într-o vacanță.

Andreea Bălan a plecat cu Tiberu Argint într-o vacanță romantică în Dubai pentru a sărbători primul an de relație. Artista le-a mărturisit fanilor săi, chiar de pe aeroport, că este extrem de încântată de această plecare.

”Vă pup drăgălașilor, plec în vacanță, o mică vacanță. Vă țin la curent cu destinația. Merg în această țară pentru prima oară și sunt foarte fericită.”, a spus Andreea Bălan.

Cântăreața și iubitul ei și-au ținut relația departe de ochii publicului și s-au ferit să-și facă fotografii împreună și de data asta, însă au publicat multe imagini din aceeași locație, iar din descrierile postate în dreptul acestora, au lăsat să se înțeleagă cât de fericiți sunt împreună. Mai mult, în ziua aniversării, aceștia și-au făcut declarații de dragoste pe rețelele de socializare.

„La mulți ani, iubitul meu! Primul an minunat!”, i-a scris Andreea Bălan lui Tiberiu Argint, pe contul de Instagram.

„La cât mai mulți, iubita mea”, i-a răspuns fratele Soniei Argint, spre bucuria fanilor, care le-au trimis numeroase mesaje de felicitare.

Citește și: L-a iertat Andreea Bălan pe George Burcea? „Suntem în continuare în proces de divorț”

Andreea Bălan, noi detalii despre relația cu Tiberiu Argint

Cu cine a fost logodită Andreea Bălan înaintea relației cu artistul Keo?

Mesajul pe care Andreea Bălan l-a primit de la Tiberiu Argint de Dragobete

Andreea Bălan, dispusă să se căsătorească din nou

După divorțul de George Burcea, tatăl celor două fetițe ale sale, Ella și Clara, Andreea Bălan a mărturisit că nu mai vrea să-și expună viața personală așa cum a făcut-o până atunci.

„Nu mai există goluri în interior. Trăiesc prezentul. Nu îmi mai fac planuri în viața personală. Sunt discretă, nu îmi mai expun relația cum am făcut până acum și o trăiesc pentru mine și mai departe mă las surprinsă.

Încerc să nu îmi mai fac planuri pentru că mereu am făcut asta și mi-am dat seama că nu funcționează așa lucrurile. Am zis că mă văd căsătorită”, a spus Andreea Bălan, în emisiunea Xtra Night Show.

Cu toate că se vede pășind din nou către altar, Andreea a dezvăluit că, pentru moment, nu poate face acest pas. „Nu există nicio nuntă în viitorul apropiat. Nu se poate legal deocamdată. Sunt tânără și depinde de persoana pe care o întâlnești. Se [poate] întâmpla să nu mă căsătoresc niciodată și să trăiesc așa foarte bine”, a mai spus solista.

„Sunt un om împlinit și nu regret nimic din ce mi s-a întâmplat. Fiecare experiență din viața mea este ca o lecție. Învățăm, toți greșim în viață, dar evoluăm. Cred că fiecare om care intră în viața mea mă învață ceva.

Îmi doresc să iubesc și să fiu iubită, ceea ce se întâmplă deja, deci e bine. Vreau să fiu fericită. Mai târziu, mult mai târziu, mă văd și căsătorită pentru că sunt tânără și de ce nu”, a mărturisit artista la începutul anului 2021, în emisiunea Star Matinal.

Intră în GALERIA FOTO să vezi mai multe imagini cu Andreea Bălan și Tiberiu Argint din Dubai.

Sursă foto: Instagram

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter