Cum au fost surprinși Jennifer Lopez și Alex Rodriguez, după ce s-a spus că s-au despărțit

De Unica.ro, pe
După ce în presa internațională au apărut zvonuri potrivit cărora s-ar fi despărțit după patru ani de relație, Jennifer Lopez și Alex Rodriguez au fost surprinși în ipostaze tandre în Republica Dominicană. 

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez au fost văzuți sărutându-se în Republica Dominicană, acolo unde cântăreața filmează pentru comedia romantică „Shotgun Wedding”. J.Lo a fost surprinsă în halat de baie, în timp ce se relaxa pe un scaun de pe terasă. Artista s-a arătat extrem de încântată de apariția logodnicului său, pe care l-a sărutat pasional. 

Recent, în presa internațională au apărut informații potrivit cărora cei doi s-ar fi despărțit. Însă Lopez, 51 de ani, și Rodriguez, 45 de ani, au transmis într-un comunicat comun faptul că formează încă un cuplu.

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez au transmis că nu s-au despărțit

Toate relatările sunt inexacte. Rezolvăm unele lucruri”, au spus aceștia, potrivit Daily Mail.

Deși au negat zvonurile, o sursă a dezvăluit în exclusivitate pentru E! News că relația lor nu mai funcționează. „Alex este conștient că relația aceasta atârnă de un fir de ață. Relația a fost cu obstacole în ultimele 6 luni”, a spus sursa.

„Alex încearcă să o convingă pe Jennifer să încerce să-și rezolve problemele. Jennifer își dă timp să se gândească la viitorul lor. Au câteva investiții împreună, iar copiii lor sunt foarte apropiați. Ideea să rupă relația pare atât de masivă încât [Jennifer] nu vrea să o sfârșească prea repede”, a mai dezvăluit aceasta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)


Cântăreața și actrița Jennifer Lopez și fostul jucător de baseball Alex Rodriguez sunt împreună din 2017 și și-au anunțat logodna în martie 2019. Aceștia plănuiau să se căsătorească, însă pandemia de COVID-19 le-a dat planurile peste cap. Cei doi au profitat de situație și s-au ocupat mai mult de viața personală.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

„Am muncit mai mult la propria persoană. Am mers la terapie. Cred că ne-a fost foarte util în relație”, a mărturisit artista cu ceva timp în urmă.

Alex Rodriguez ar fi înșelat-o pe logodnica sa cu o altă vedetă

În presa internațională au mai apărut zvonuri potrivit cărora Alex Rodriguez ar fi înșelat-o pe Jennifer Lopez cu Madison LeCroy, care este cu 20 de ani mai tânără decât partenera lui. Despre o posibilă legătură între cei doi s-a vorbit încă de la începutul anului, însă actrița a transmis că nu este adevărat.

Citește și: Gabriela Cristea a răspuns declarațiilor Mariei Constantin

Meghan Markle și Prințul Harry nu s-au căsătorit înaintea nunții regale

Laurette, intervenție chirurgicală urgentă după agresiunea din hotel. Raportul medicilor este îngrijorător

Gina Pistol a dezvăluit numele fiicei sale cu Smiley

„El nu și-a înșelat niciodată fizic logodnica cu mine. Nu doresc nimic rău familiei lui sau mie. Suntem nevinovați în toată treaba asta, doar am vorbit pe FaceTime”, a precizat Madison.

Din 2004 până în 2011, Jennifer a fost căsătorită cu muzicianul Marc Anthony (51 de ani). Fostul cuplu are împreună doi copii, un fiu și o fiică, gemenii Emme și Max (13 ani). Alex Rodriguez are și el două fiice, Natasha și Ella.

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez s-au cunoscut cu 20 de ani înainte de logodnă

Alex Rodriguez a mărturisit că a întânit-o pentru prima oară pe Jennifer Lopez pe vremea când avea doar 23 de ani. El a povestit că era un fan al cântăreței și s-a dus să-i ceară un autograf. Acesta a postat pe rețelele de socializare fotografia pe care artista a semnat-o și personalizat-o pentru el.

„Întorcând timpul în urmă cu 20 de ani când un mare superstar pop global a semnat o poză pentru un tânăr jucător de baseball”, alături de hashtag-urile: „#lifecanbeafunnythingsometimes” (n.r. viața poate fi amuzantă uneori) și #picturepefect (fotografia perfectă), a postat Rodriguez în dreptul imaginii.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alex Rodriguez (@arod)

Intră în GALERIA FOTO de mai sus să vezi cum au fost surprinși Jennifer Lopez și Alex Rodriguez în Republica Dominicană.

Sursă foto: Profimedia, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter