Cum arătau Florin Dumitrescu și soția lui când s-au căsătorit. Anunțul făcut de juratul de la Chefi la cuțite despre Cristina

De Simona Tudorache, pe Ultimul update Joi, 16 februarie 2023, 12:02

Își iubește soția cu o pasiune imensă și ar putea să vorbească despre calitățile ei o viață. S-au descoperit într-un restaurant, când el i-a pregătit un desert, și ea a încercat să îi afle tainele. Cu toate astea, la început, nimeni nu a crezut în relația care începea între Florin Dumitrescu și Cristina Sima.

De Ziua îndrăgostiților, chef Florin Dumitrescu i-a vorbit Cristinei Dumitrescu, într-un mesaj emoționant, despre sentimentele puternice pe care le are pentru ea, despre iubirea lor care trece dincolo de moarte.

”Sunt al tău până când moartea ne va despărti și dincolo de ea”

”Ai adus lumină pe strada mea, care ulterior a devenit a noastră. Încă un pic și cucerim lumea dacă nu îmi dai drumul de mână. Avem tot deja, le avem pe ele, visăm doar la bine și ne ferim de rele, tot ce ne lipsește de fapt nu avem nevoie. Sunt al tău până când moartea ne va despărti și dincolo de ea ne vom reuni.

Te iubesc, fie că e vorba de o zi sau veșnicie, dacă așa ne-a fost scris atunci așa să fie! Cu fericire îți transmit să ai parte de bucurie, nu doar azi, că azi e greu, ci în fiecare zi!”, spune Florin Dumitrescu pe o rețea de socializare.

Florin Dumitrescu și Cristina, aproape nouă ani de mariaj

Florin Dumitrescu și Cristina Dumitrescu vor marca în mai 9 ani de mariaj, anii de dragoste, de impliniri și speranțe. Povestea lor este completată de cele două fetițe superbe pe care le au. Cu toate astea, începutul nu a fost unul promițător.

“Începutul relației noastre a fost foarte interesant, ne-am cunoscut așa cum suntem noi, ne-am mutat împreună deja la câteva zile de când, oficial, am început relația, dar, în același timp, ne ascundeam de ochii lumii. Proprietarii restaurantului unde lucram eu erau prieteni cu Cristina și nu știam ce părere și-ar fi făcut dacă noi ne-am fi afișat împreună, în perioada respectivă. Așa că ea era pentru mine «Fructul Interzis» și ne furam câte un pupic, pe ascuns, pe terasă sau în spatele bucătăriei.
Dar, înainte să ajungem la asta, am avut două luni în care vorbeam foarte mult pe Facebook, prin mesaje, momente în care ne împărtășeam toate gândurile și vorbeam despre orice. Abia după două luni mi-a dat și numărul de telefon”, declara Florin Dumitrescu pentru revista Viva.

“Încă îmi reproșează că i-am dat numărul de telefon abia după două luni. Dar cred că ne-a prins foarte bine perioada de la început, când vorbeam foarte mult, ne scriam scrisori virtuale”, susține Cristina.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter