Lecții dure și schimbări radicale. Cum arată Toni Braxton la 50 de ani

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Luni, 14 octombrie 2019, 16:45
Toni Braxton, cea care a cucerit milioane de fani cu celebra și nemuritoarea melodie Unbreak my heart și a reușit performanța de a câștiga 7 premii Grammy, arată senzațional la 50 de ani, în ciuda problemelor grave de sănătate cu care se confruntă de 8 ani.

Artista a fost diagnosticată în 2010 cu lupus, o boală autoimună incurabilă, din cauza căreia a ajuns de două ori pe patul de spital, însă căreia se pare că îi face față cu multă responsabilitate și îndârjire. „Încă din 2007 mă simțeam rău și era o stare continuă, oricine în locul meu ar fi spus că este ipohondrie, dar nu era.” – declara Toni Braxton în 2010. Tot acesta a fost și anul în care artista a lansat ultimul său album din carieră, cel puțin ultimul de până acum.

Toni Braxton

Toni Braxton în tinerețe (în urmă cu aproximativ 20 de ani)

Lupusul poate afecta orice parte din corp, iar în cazul artistei inima a fost cea afectată, monitorizarea constantă de către medici devenind absolut obligatorie: „Medicii mi-au spus că nu mai am voie să cânt decât, cel mult, una, maxim două melodii, ocazional.” – a dezvăluit cântăreața doi ani mai târziu. În 2016 a făcut tot posibilul să-și poată susține ultimul turneu, însă înainte de fiecare reprezentație artista mergea la spital pentru a obține aprobarea medicilor. Din păcate, nu l-a putut duce până la capăt, anulându-și ultimele concerte. „Când suferi de Lupus, te simţi de parcă ai avea gripă tot timpul” – a declarat la momentul respectiv artista.

Tot în acea perioadă, Toni Braxton a fost acuzată că s-a îngrășat, însă, din păcate, acesta a fost unul dintre efectele secundare ale tratamentului urmat pentru boală: „Corticosteroizii, medicamentele de bază în tratamentul lupusului, au determinat o creștere semnificativă în greutate, dar am încercat să compensez prin exerciții fizice.” – e explicat Toni Braxton.

Toni Braxton, 2014

Toni Braxton, 2014

Pe de altă parte, Toni Braxton s-a confruntat cu mari probleme financiare: Boala mea și problemele economice au avut legătură cu divorțul”  – a declarat aceasta în 2015. După 12 ani de mariaj cu artistul Keri Lewis, în 2009, Toni Braxton a depus actele de divorț, însă abia în 2012, s-a pronunțat în mod oficial. Din căsătoria celor doi au rezultat cei doi băieți ai săi, Denim Cole și Diezel Ky, în vârstă de 16 și, respectiv, 14 ani.

Toni Braxton alaturi de cei doi baieti ai sai, 2016

Toni Braxton alături de cei doi băieți ai săi, 2016

Diagnosticul de lupus nu a fost cea mai grea încercare din viața celebrei artiste, ci faptul că fiul său mai mic a fost diagnosticat cu autism. Mai mult, Toni s-a învinovățit la momentul respectiv, susținând că este vina ei pentru boala pe care o poartă Diezel, ca urmare a faptului că a făcut un avort cu mult timp în urmă. În urmă cu doi ani, după îndelungate tratamente, Toni a ieșit în public și a susținut că acesta s-a vindecat: „Sunt unul dintre părinții norocoși. Ultimul diagnostic a schimbat totul. Fiul meu mai mic, Diezel, s-a vindecat„.

Cu toate că în urma diagnosticului crunt Toni Braxton a lăsat cariera muzicală pe loc secund, limitând-o doar la concerte în SUA, aceasta nu s-a îndepărtat în totalitate de camerele de filmat. Toni a continuat să apară în diferite show-uri de televiziune, a avut propriul său reality show, și-a scris memoriile și s-a îndreptat către lumea cinematografiei, realizând chiar și un film după viața sa intitulat întocmai Unbreak my heart„, care a avut premiera în 2016 în SUA.

Happy birthday Mommie! @evelynbraxton 😍♥️ #MyHero

A post shared by Toni Braxton (@tonibraxton) on

În urmă cu câteva zile Toni Braxton a fost prezentă în Dallas la premierea ultimului film în care joacă: „Faith Under Fire: The Antoinette Tuff Story”, iar apariția sa a fost extrem de apreciată, Toni strălucind într-o rochie neagră cu decolteu și crăpătură îndrăznețe.

Toni Braxton in ultimul sau film

Toni Braxton în ultimul său film, „Faith Under Fire: The Antoinette Tuff Story”

Citește și – Shakira ar putea face 2 ani de închisoare. Care este motivul

Citește și – Cum arată Ruddy Rodriguez, actrița din telenovela “Mala Mujer”, la 50 de ani

Sursă foto: Hepta, Facebook, Instagram, captură video Youtube

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter