Cum arată și cu ce se ocupă fiul Ancăi Țurcașiu

De Unica.ro, pe

Invitată în platoul emisiunii Xtra Night Show, Anca Țurcașiu (50 de ani) a vorbit despre fiul ei, Radu, în vârstă de 22 de ani. Radu este fiul actriței din fostul mariaj cu medicul stomatolog Cristian Georgescu. Fostul cuplu a divorțat în vara anului 2020, după 22 de ani de mariaj.

Cum arată și cu ce se ocupă fiul Ancăi Țurcașiu

„[Radu] e fericit. E student la Pedagogie la Universitatea din București. Este și profesor de snowboard. Îl găsiți la Poiana Brașov. Îi place foarte mult. În weekend lucrează [acolo]”, a dezvăluit artista la Xtra Night Show.

„Cântă la pian, din pasiune doar, nu profesează. Nu i-a plăcut niciodată să intre într-o zonă de genul ăsta”, a mai dezvăluit artista. „Fiul meu nu mai vrea să vorbesc nimic despre el, chiar m-a atenționat că nu mai vrea să citească nimic despre el.

Pot să îți spun doar că nu-și mai dorește să plece în străinătate să studieze, a trăit destul de mult în America și nu îi place în mod special acolo. Se simte bine aici, cu familia lui, cu prietenii lui. Nu îl văd plecând, și nu pentru că nu s-ar putea dezlipi de noi, ci pentru că așa este el.

Chiar dacă are cetățenie americană, ceea ce e paradoxal. Mulți și-ar dori să studieze acolo și nu au cum, el poate și nu vrea. Dar cred că fiecare e liber să trăiască și să simtă cum vrea și nu o să forțez pe nimeni să facă nimic”, mai spunea Anca despre fiul ei în iulie 2020, pentru VIVA!.

Citește și:

Zara Tindall, nepoata Reginei Elisabeta a II-a, a născut pe podeaua din baie

Mădălina Ghenea joacă rolul Sophiei Loren în filmul „House of Gucci”

Florin Ristei, mesaj emoționant pentru aniversarea iubitei lui, Naomi Hedman

Anca este pregătită să iubească din nou. Pe 18 martie 2021, solista a lansat o nouă piesă, Vreau să dau reset!.

Versurile au fost compuse de Loredana Cavasdan, având ca inspirație povestea de iubire a actriței. „Spune-mi orice vrei, pot s-o iau iar de la-nceput/ N-am pierdut/ Vreau să dau reset!/ Inima a rătăcit prea mult/ Atât/ Poate e un clișeu, nu mai doare tot ce-a durut/ A trecut/ Cu sufletul rece și mut și un ultim sărut m-ai pierdut”, este refrenul piesei.

În emisiunea Vorbește Lumea, întrebată de Lora dacă mai crede în dragostea adevărată, Anca a răspuns: „Absolut! E lucrul cel mai important din această viață. Eu, personal, trăiesc pentru iubire, oferind iubire și cred că mă face cea mai fericită pe Pământul acesta iubirea. Absolut [sunt pregătită să iubesc din nou]”.

Întrebată ulterior de Cove ce urmează pentru ea acum, Anca a spus: „Aștept fluturi în stomac. El va veni”.

Cum i s-a schimbat viața în 2020?

„Am primit un timp pentru mine. Cu toții cred că am trăit asta. Un timp în care să ne analizăm și să ne gândim ce înseamnă trecerea noastră pe aici pe Pământ. (…)

Se zice că depășirea unui obstacol te face mult mai puternic și am realizat foarte multe lucruri și foarte multe lecții de viață la care poate că nici n-am avut timp să mă gândesc până acum. (…)

Nu pot să spun că m-am schimbat, doar am avut răgaz pentru mine. Am învățat foarte multe lucruri care cred că-mi vor fi de folos pentru viața care începe de astăzi înainte”, a declarat actrița în decembrie 2020, la Vorbește Lumea.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter