Cum arată Teodora, fiica lui Meme Stoica

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Luni, 05 noiembrie 2018, 13:03
Meme Stoica are toate motivele să se declare un tată mândru și împlinit. Fiica sa, Teodora Stoica, este o tânără domnișoară foarte frumoasă și foarte cochetă și pare să-i împărtășească întocmai pasiunea pentru sport.

Mihai Stoica, Meme așa cum este cunoscut între prieteni, managerul de la FCSB, în vârstă de 53 de ani, are un singur copil, o fiică, pe nume Teodora, alintată Memelușa, în vârstă de 23 de ani. Tânăra a terminat Scoala Americană din București și și-a continuat studiile la Universitatea din Barcelona, acolo unde a și locuit o perioadă.

Teodora Stoica are toate atuurile pentru a învârti bărbații pe degete și o face fără niciun efort. După ce a avut câteva relații eșuate, una cu Dan Petrache, timp de 2 ani, relație cu care tatăl său nu a fost de acord, Teodora Stoica pare că și-a găsit fericirea în brațele unui fost pilot de curse de origine italian, Salvatore Arcarese, cu care este împreună de aproape un an de zile.

În perioada în care Meme Stoica a fost închis, fiica sa a încheiat relația Marius, fiul cel mic al lui Vasile Turcu, și a optat pentru un stil de viață foarte libertin, deloc pe placul părinților săi. Aceasta petrecea aproape în fiecare noapte în cluburile bucureștene și a plecat de acasă pentru a se muta într-un cartier de lux din Capitală, cartier exclusivist în care locuiau și alți fotbaliști și iubitele lor. Tot acest context a expus-o pe Teodora bârfelor și criticilor răutăcioase, imaginea sa având mult de suferit în acea perioadă. Preocupată de fizicul său, Memelușa merge constant la sala de fitness și își lucrează corpul cu multă atenție și determinare. Vezi imagini cu Teodora Stoica în galeria foto!

Citește și – Antonia și-a dus bunicul la azilul de bătrâni. Acum este coleg cu Zina Dumitrescu

Citește și – Cum arată și ce mai face Aura Urziceanu la 40 de ani după ce a părăsit România

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter