Cum arată soția lui Gheorghe Visu, alias „State de România”

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Marți, 07 decembrie 2021, 16:27
Gheorghe Visu (70 ani), un mare actor al scenei teatrale românești, a devenit extrem de popular odată cu celebra telenovelă Inimă de țigan, difuzată de postul de televiziune Acasă TV, unde i-a dat viață lui State Potcovaru, unul dintre cele mai îndrăgite personaje din film.

Pentru că personajul său a devenit extrem de îndrăgit de toată lumea, povestea sa a continuat în serialul State de România, difuzat pe Pro Tv, iar Stătică, așa cum îl alinta soția sa, Flacăra, personaj interpretat magistral de actrița Carmen Tănase, a devenit viral.

gheorghe Visu si Carmen Tanase - State de Romania si Flacara

Gheorghe Visu a jucat memorabil și s-a identificat atât de bine cu personajul său, încât, în continuare, lumea folosește acest apelativ pentru a se referi la îndrăgitul actor. Cu toate acestea, Gheorghe Visu nu și-a dorit niciodată să se expună mai mult decât a fost nevoie și a preferat să evite aparițiile mondene. Totodată, această atitudine a adoptat-o și vizavi de familia sa, soția sa fiind extrem de discretă și preferând să rămână întotdeauna în spatele camerelor de filmat.

Gheorghe Visu si sotia

„Soția mea e familia mea și singurul om care-mi cunoaște fricile. Recunosc că mă las puțin influențat de ea.  Norocul meu cel mai mare este armonia care a plutit întotdeauna în casa noastră. Și asta pentru că eu fac ce vreau și soția mea la fel.” – a declarat recent Gheorghe Visu, alias State de România, la emisiunea Wowbizz de la Kanal D.

Gheorghe Visu a lăsat să se înțeleagă că se pregătește să se retragă din lumea artistică, iar anunțul a întristat enorm fanii care încă nu sunt pregătiți să se despartă de Stătică. Îndrăgitul actor a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie din spectacolul „Vania şi Sonia şi Maşa şi Spike”, iar alături a scris: „Vania…poate că ultimul spectacol”. 

Citește și – Angela Similea, o poveste de viață tulburătoare. A fost căsătorită de 4 ori, dar l-a iubit pe Florin Piersic

Citește și – Emil Mitrache, Americanu’ din „La Bloc”, de la vedetă TV la șofer de taxi

Sursă foto: Facebook, Cancan

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter