Cum arată sora prezentatoarei TV, Corina Caragea

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Luni, 13 mai 2019, 13:06
Corina Caragea este cunoscută de toată lumea de la pupitrul știrilor sportive pe care le prezintă la Pro Tv, însă puțini sunt cei care știu că aceasta mai are o soră, nu la fel de celebră, dar la fel de frumoasă.

Corina Caragea, în vârstă de 36 de ani, are o soră mai mică cu 8 ani, pe nume Alexandra, care, însă, preferă să stea departe de lumina reflectoarelor. Alexandra lucrează în domeniul juridic și evită expunerea publică, însă, cu toate acestea, cele două surori au realizat un pictorial împreună, pictorial care a apărut în Revista Unica, în urmă cu aproximativ doi ani.

Cum arată sora prezentatoarei TV, Corina Caragea

În ciuda diferenței de vârstă de 8 ani, Corina Caragea și sora sa, Alexandra, se înțeleg de minune, ba mai mult, prezentatoarea știrilor Pro Tv i-a fost dădacă o bună perioadă de timp: „Trebuia să o duc la școală și să o iau de la școală, să o duc la scrimă, să mă duc cu ea la serbare, să mă duc, uneori, la ședința cu părinții. Mi-o dădeau părinții în grijă, voiam, nu voiam, și ea la fel, voia, nu voia să mai aibă un părinte… Așa e când ai o soră”, – a povestit, pentru Libertatea, Corina Caragea.

Cum arată sora prezentatoarei TV, Corina Caragea

Corina și Alexandra locuiesc foarte aproape una de cealaltă, astfel că petrec și acum foarte mult timp împreună.

Sursă foto: Instagram, Arhivă Unica

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter