Cum arată și cu ce se ocupă soția lui Ștefan Hrușcă

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 16 decembrie 2019, 14:54
Ștefan Hrușcă este, fără îndoială, unul dintre cei mai îndrăgiți artiști români. Cu toate că s-a stabilit de foarte mulți ani în Canada, Ștefan Hrușcă revine în țară în fiecare an, în perioada sărbătorilor de iarnă, pentru a ne încânta cu muzica sa.

Ștefan Hrușcă, în vârstă de 62 de ani, nu mai are nevoie de nicio prezentare, muzica lui fiind o adevărată binecuvântare în perioada sărbătorilor de iarnă pentru toți românii. Ei bine, însă puțin sunt cei care știu cine este și cum arată soția sa. Ștefan Hrușcă s-a mutat în America imediat după Revoluție, având-o alături și pe soția sa, Geanina.

Cum arată și cu ce se ocupă soția lui Ștefan Hrușcă

Geanina este din Iași, a fost fotomodel, iar acum lucrează ca inginer programator, o meseria care-i place foarte mult, potrivit cancan.ro. Ștefan Hrușcă și soția sa au împreună doi copii, un băiat și o fată.

Geanina - sotia lui Stefan Hrusca

„Sunt un om cu familie și știu ce înseamnă obligațiile familiei, cu fată și băiat. Băiatul are 27 de ani, iar fetița are 18 ani. Ar cam trebui să mă moștenească la talent. Sunt cunoscători, le place să cânte, cânte la pian, la chitară și vocal destul de bine, dar nu știm ce se va întâmpla pe viitor”, – povestea Ștefan Hrușcă în urmă cu mai mulţi ani.

Sursă foto: Libertatea, arhivă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter