Cum arată și cu ce se ocupă fiica lui Miodrag Belodedici

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Miercuri, 22 august 2018, 13:32
Dacă pe Miodrag Belodedici, fostul fotbalist al echipei Steaua, îl cunoaște toată lumea, iată că fiica lui nu este la fel de populară, deși ar avea toate atuurile necesare. În plus, Zandalee nu este nici pe departe interesată de lumea sportului, ci preferă o carieră cu totul și cu totul diferită față de cea a tatălui său

.

Zandalee Belodedici are 21 de ani și s-a stabilit în Spania, acolo unde a preferat să locuiască și după divorțul părinților săi. Este studentă la Facultatea de Turism din Valencia și visul său, departe de a fi compatibil cu cel al lui Belo, este de a-și dezvolta o carieră în domeniul hotelier. Tânăra a început deja să lucreze în acest domeniu, și a făcut practică la un hotel de renume din București, ocazie cu care a locuit împreună cu tatăl său.

Zandalee Belodedici

”A stat timp de şase luni la mine. De la începutul acestui an. I-a plăcut destul de mult Bucureştiul. S-a acomodat foarte bine şi la job. Ea şi-a dorit să lucreze în domeniul hotelier şi cred eu că va face carieră. Mi-aş fi dorit ca ea să cocheteze cu lumea sportului, dar nu a fost să fie. Dacă ei i-a plăcut turismul, a fost o alegere pe care a făcut-o de când era adolescentă, iar eu am încurajat-o să facă doar ceea ce-i place”, – a dezvăluit Miodrag Belodedici pentru telekomsport.ro.

Zandalee Belodedici

Miodrag Belodedici, în vârstă de 54 de ani, a divorțat în urmă cu 8 ani de soția sa, Sandra Macovescu. În prezent, fostul fotbalist de origine sârbă este director al centrelor de juniori ale Federației Române de Fotbal.

Citește și – Carmen Brumă dezvăluie cele 10 reguli pentru a scăpa de celulită

Citește și – Reacția lui Cabral când soția sa, Andreea Ibacka, a fost confundată cu fiica lui

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter