Cum arată prima soție și marea iubire a lui Andrei Gheorghe. Ce a declarat aceasta despre moartea jurnalistului

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Miercuri, 21 martie 2018, 18:21
Andrei Gheorghe s-a stins din viata la 56 de ani, în urma unui stop cardio-respirator. Cauzele concrete ale decesului încă nu au fost elucidate, presupunerile înclinând către infarct, însă se așteaptă și raportul toxicologic care va fi gata în decursul acestei săptămâni.

Andrei Gheorghe, cunoscutul om de radio și televiziune a fost căsătorit de două ori, de cea de a doua soție, Petruța Gheorghe, divorțând în 2015. Cu toate acestea, marea iubire a jurnalistului a fost, fără îndoială, Maria, prima sa soție, cea cu care are, de altfel, și o fată, pe nume Anastasia Gheorghe, în vârstă de 24 de ani. Cei doi s-au îndrăgostit încă din perioada studenției și, cu toate că au divorțat și fiecare și-a continuat drumul lui, au rămas în relații bune. (Vezi în exclusivitate imagini din casa în care Andrei Gheorghe a locuit cu prima soție!)

Maria, prima sotie a lui Andrei Gheorghe

Andrei Gheorghe alături de Maria, prima sa soție

Maria, prima soție a lui Andrei Gheorghe, a ținut să adreseze public câteva cuvinte despre cel ce i-a fost soț și tată fetei sale, adaugând, totodată, că în ultima perioadă acesta era trist, obosit și dezamăgit: ‘‘L-am iubit enorm, necondiționat. Probabil a obosit. Mi-a dat un copil excepțional. O să îi mulțumesc toată  viața. O să îl iubesc toată viața și o să îi păstrez memoria.”, a transmis prima soție a lui Andrei Gheorghe, Maria, conform observator.tv.

Andrei Gheorghe a realizat numeroase emisiuni radio și TV, amintindu-ne de  “Lanțul Slăbiciunilor” la Pro TV, “Politica, frate!” și “Am o știre pentru tine!” de la Realitatea TV. A scris la “Academia Cațavencu” și în ghidul “24-FUN”, a fost director de programe al trustului Media Pro, consilier în probleme de marketing la Antena 1 și a ocupat diferite funcții de conducere în cadrul mai multor posturi de radio, atât din București, cât și din țară.

Citește și – Andrei Gheorghe va fi incinerat. Unde și când își vor putea lua rămas bun oamenii

Citește și – Mesajul transmis de fiica lui Andrei Gheorghe, după ce imaginile cu trupul neînsuflețit al tatălui său au apărut pe internet. Cum arată Anastasia Gheorghe

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter