Cum arată noua iubită a artistului Marc Anthony? Este vedetă de reality show

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Vineri, 24 septembrie 2021, 16:54

Din 2004 până în 2011, Marc Anthony (50 de ani) a fost căsătorit cu artista Jennifer Lopez (50 de ani). Fostul cuplu are împreună doi copii, un fiu și o fiică, gemenii Emme și Max (12 de ani).

Cum arată noua iubită a artistului Marc Anthony? Este vedetă de reality show

În prezent, artista este logodită cu fostul jucător de baseball Alex Rodriguez (45 de ani), iar de curând, Marc a fost surprins în compania unei noi iubite, vedeta de reality show Evelyn Lozada (44 de ani).

Evelyn a călătorit în Miami pentru a locui un timp cu artistul. A fost însoțită și de copiii ei, Shaniece Hairston (27 de ani) și Carl Leo Crawford (6 ani).

Urmăritorii celor doi au atras primii atenția asupra fundalului similar din fotografiile și videoclipurile publicate de pereche în mediul online.

Într-un promo publicat recent pe Instagram, Marc este filmat într-o încăpere cu ferestre ovale în partea superioară. Luna trecută, Evelyn a publicat o serie de imagini în care apar respectivele ferestre.

Potrivit The Blast, imaginile cu piscina corespund de asemenea fotografiilor proprietății cumpărate de artist în anul 2018 cu 19 milioane de dolari.

Imaginile în GALERIA FOTO de mai sus!

În două dintre imagini, Eve și-a surprins și copiii. „Acești doi oameni pe care i-am adus pe lume 🌍❤️🙏🏽 #TotulPentruMine #MamiVăIubeșteAtâtDeMult”, a scris vedeta TV.

Foto: Instagram

Citește și:

Mugur Vrabete, basistul trupei Holograf, reacție după declarațiile lui Bittman

Viviana Sposub, despre relația cu George Burcea: „Lucrurile se întâmplă de la sine și se întâmplă atât de frumos”

Hilary Duff este însărcinată cu al treilea copil! Prima imagine cu burtica

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter