Cum arată Mona Nicolici la 13 ani de la retragerea din televiziune

De Mădălina Manole, pe
Mona Nicolici a rămas în amintirile tuturor cu toate că au trecut peste 13 ani de când s-a retras din lumina reflectoarelor. Una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite prezentatoare de știri și-a schimbat radical viața și este împăcată cu decizia aleasă.

Mona Nicolici, acum în vârstă de 50 de ani, a renunțat la televiziune în anul 2006, atunci când a și prezentat ultimul jurnal de știri din cariera sa. În momentul de față, fosta parteneră de platou a lui Radu Coșarca, lucrează la o multinațională și cu toate că timpul și-a lăsat amprenta pe chipul său, Mona Nicolici arată foarte bine și se simte minunat, ceea ce se poate vedea cu ochiul liber.

Mona Nicolici

Mona Nicolici a fost întrebată care au fost cele mai importante decizii pe care le-a luat în viața sa, iar aceasta a răspuns fără să stea pe gânduri: „Să părăsesc televiziunea când am simţit că nu mai e locul în care pot să aduc ceva bun oamenilor care mă privesc. Să nu rămân în politică atunci când am descoperit că nu e pentru şi despre oameni. Să renunţ la iubirea mea de-o viaţă, televiziunea, pentru un post într-o corporaţie”, – a mărturisit de curând Mona Nicolici.

Sursă foto: Facebook, Libertatea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter