Cum arată mama lui Alex Velea

De Unica.ro, pe
Cu ocazia primei ediții a emisiunii “Aici eu sunt vedeta”, de la Antena 1, Alex Velea urmează să apară pe scenă alături de mama lui, pentru a-i pune în dificultate pe Mihaela Cernea, Andrei Duban și Ionuț Iftimoaie, primele trei celebrități invitate alături de copiii lor în acest show nou.

Constantina Velea, mama cântărețului, a profitat de apariția la TV și a făcut și câteva dezvăluiri inedite despre Alex. Întâmplarea va fi povestită până la un anumit punct, deznodământul urmând a fi ghicit de cei trei părinți celebri din platou. Cine ghicește varianta corectă, va câștiga punctele puse în joc la această probă.

Alex Velea si mama lui, Constantina Velea

Cu acest prilej, doamna Velea va dezvălui faptul că micul Alex era un mare colecționar de “vietăți care circulă prin iarbă”, respectiv șopârle, gușteri, dar și de insecte precum bondarii. Cum într-una din zile Alex a plecat de-acasă cu intenția de a-și mări colecția și a “uitat” să se întoarcă, mama s-a dus să-l caute disperată. Ce s-a întâmplat mai departe, vom afla din prima ediție a show-ului “Aici eu sunt vedeta”, de la 21.15, la Antena 1.

Dan Bittman, Alex Velea si mama lui, Constantina Velea

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter