Cum arată Lavinia Pîrva la două luni după ce a născut

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Miercuri, 03 iulie 2019, 12:01
Lavinia Pîrva a devenit mămică pentru prima oară în luna mai a acestui an. Artista a născut un băiețel perfect sănătos, pe care îl va boteza cu numele Alexandru.

Lavinia Pîrva a luat câteva kilograme în plus în timpul sarcinii, însă artista, se pare, a reușit să scape rapid de ele și să revină la silueta inițială, cel puțin asta se observă în fotografia pe care a publicat-o în această dimineață pe conturile de socializare. Soția lui Ștefan Bănică a slăbit vizibil și are toate motivele să fie mândră având în vedere că au trecut doar două luni de la naștere.

Lavinia Parva - poza cu bebelusul

Lavinia Pârva este foarte discretă în privința vieții personale, însă, iată că statutul de mamă a schimbat-o, reușind să surprindă pe toată lumea cu fotografia postată: „Dimineața pe răcoare, cu copiii la plimbare!”, – a scris Lavinia Pîrva pe Instagram, în dreptul fotografiei în care apare la cârma căruciorului.

Lavinia Parva - dieta slabit

Micuțul este primul copil al Laviniei Pîrva și al treilea al lui Ștefan Bănică. Cântărețul mai are doi copii, un băiet, Radu Ștefan, în vârstă de 16 ani, din relația cu Camelia Constantinescu, și Ana Violeta, de 11 ani, din căsnicia cu Andreea Marin: „Sunt fericit pentru că a venit pe lume fiul meu cel mic, haios şi sănătos, Alexandru Bănică. Eu şi soţia mea vă mulţumim tuturor celor care aţi fost alături de noi în această perioadă, pentrul faptul că ne-aţi respectat intimitatea şi pentru mesajele frumoase”, a scris Ștefan Bănică pe Facebook imediat după ce a devenit tată.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter