Cum arăta Laura Cosoi în copilarie. Ai crede că este o păpușă

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Joi, 14 decembrie 2017, 16:56
Laura Cosoi este considerată una dintre cele mai frumoase femei din showbizz-ul autohton, bucurându-se în 2013 chiar de o distincție în acest sens, și, pe bună dreptate, actrița are niște trăsături delicate care amintesc de gingășia prințeselor de odinioară.

Laura Cosoi se poate mândri cu o frumusețe naturală, nativă, cu niște ochi albaștri și strălucitori, o piele albă și părul blond, dar și cu un fizic de invidiat de care vedeta are grijă prin sport și alimentație sănătoasă, cu atât mai mult cu cât gătește și și-a transformat pasiunea într-o performanță, în prezent lucrând la a doua carte cu rețete culinare. Laura Cosoi a publicat pe rețelele de socializare o fotografie din clasele primare și nu putem să nu apreciem și comparăm frumusețea sa cu cea a unei păpuși.

Laura Cosoi in copilarie

Din copilărie are doar amintiri frumoase pe care le prețuiește și care o bucură peste măsură când le reîntâlnește printre alte gânduri, iar o bună parte dintre ele le-a împărțit cu fanii pe blogul său personal. A coplărit în Iași, unde în fiecare duminică mergea la biserică, dar și în Vatra Dornei la Buna, bunica verișorilor ei.

Citește și – Exclusiv. Ce a declarat Laura Cosoi despre relația Ginei Pistol cu Smiley

Citește și – Laura Cosoi: „Copiii vin atunci când trebuie, când suntem pregătiți“

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter